Uitandu-ma in lectiile unui cuplu, am observat ca intr-o anumita etapa de evolutie, el se misca in spatiul descris de suflet-minte-concret iar ea in triughiul spirit-inima-sexualitate. Fiecare cu temele lui insa impreuna aveau de integrat darurile acestor triunghiuri.

Simpla intrare si observare a acestor aspecte, le-a adus prin vocea constientizarii, rabdare, dialog fara judecati, iubire, mai multa apropiere, dorinta de conectie si flow.

In clipa asezarii acestor aspecte am vazut cum crucea coboara in interiorul celor doua triunghiuri suprapuse si cercul inconjoara povestea. Simbolul centrarii, schimbarii (din initierea SF Graal) a fost invitat de sinele superior al celor doi, sa faca trecerea de la un palier de intelegere la alt palier. Altfel spus energia schimbarii a activat darurile acestor triunghiuri si impreuna, centrati, iubindu-se si intelegand rostul etapei in care se aflau, ei au facut saltul.  Acest pas mare care rescrie drumul unui cuplu, poate fi continuat cu urmatorul exercitiu: Activati SFERA INITIALA ( cei care au aceasta initiere) intrati in ea tinandu-va de mana si face-ti-va iertarile  unul fata de celalalt apoi incepeti cu dragul sufletului sa recrieti impreuna contractul vostru spiritual. Fiecare fraza va incepe cu Aleg sa. De la a treia fraza, ingerii cuplului vor fi cei care vor aduce pe pelicula constientului, alegerile cele mai inalte pentru cel mai frumos viitor.

Intrand in SFERA cu tot ce e mai luminos, viu, desfacut in voi, veti simti ca energiile schimbarii, unimii, intregirii, va vor insoti pe spirala rescrierii acestui contract. Simbolurile asociate acestor frecvente le gasiti in SF Graal si Sfera Initiala.

Si cuplurile sunt invitate sa translateze de aceea ele sunt scuturate, limpezite si calibrate pe alte forme de comunicare, vietuire si inaintare. Energiile NOULUI PAMANT patrund in TOT, activand ceea ce e minunat in noi, pentru a ne indumnezei. Ele vin IMPREUNA pentru a ne ajuta sa traim, in adevar, UNUL.

Nu renuntati la CUPLU, crezand ca va veti elibera. In interiorul lui orice aspect poate fi innoit prin activarea noului contract spiritual.

 Si de aici mai e un pas pana la rescrierea viitorului tarii si al planetei.

Gratia sa fie APROAPE si NOI-UNUL!