In viata mea am experimentat plecarea darurilor intre 15 si 18 ani si intre 24 si 30 de ani. Dezamagita de prima profesoara de psihologie am abandonat cautarile si scrisul iar in a doua etapa pentru ca nu stapaneam flow-ul si nu stiam ce forte se manifesta prin mine, am abandonat Calea si am ales sa imi asez rafturile interioare conlucrand cu ghizii vizibili si invizibili precum si cu scolile de spiritualitate. Insa dincolo de acest vals exterior, miezificarea, centrarea, starea de interioritate radianta am atins-o cu ajutorul triunghiului format din post-taierea voii proprii-rugaciune Desi au fost multe forte triunice care m-au ghidat si care au grait prin scris sau ateliere alcatuind configuratii minunate fara aceasta predare a cheilor controlului, fara post si fuziunea cu Totul-Una, raurirea divina nu s-ar fi activat pe Cerul interior dezvelind Soarele Darurilor.

Mamele de sfinti au avut o practica spirituala autentica si o lumina interioara mare, mamele de maestri au manifestat triunghiurile de virtuti iar la genii daca mama sau tatal nu au fost stalpi-luminatori, geniile radiante venite cu alaiuri de ingeri au fost ghidate de busola interioara, soarele christic, viul celest. Nu vorbesc despre stelutele cazatoare de genul Nietzche care si-a pierdut dreptul divin de a se intrupa pe aceasta planeta pentru ca prin scrierile lui a indus deznadejdea-depresia-suicidul. Da, sunt si genii care au activat nori, ploaie, furtuna si care nu stralucesc cereste.

In chip luminic noi suntem forte trinitare in actiune adica mame-tati-copiii care in functie de darurile sculptate in mai multe vieti putem straluci asa cum a facut-o si Stefan cel Mare ca initiat-lider-preot sau ca Omraam Aivanhov ca maestru-dezvelitor-traducator al lumilor subtile sau ca Maicuta Veronica ca stalp de lumina-graitor ceresc-deschizator de porti.

Ganditi-va ca au existat sfinti care au avut IQ 105 si care practicand curatenia-smerenia-iubirea au primit clarvedere, grai divin, darul de a levita.

Darurile sunt entitati ceresti care coboara pe langa noi deschizandu-ne portile radiante ale vietii. Cand cunoasterea cereasca se impleteste cu smerenia si bucuria sau cu credinta si blandetea sau cu intelepciunea si recunostiinta multe daruri tasnesc alcatuind o hora in centrul careia Omul cu O mare straluceste.

Daca ati avut candva un dar si inca mai tanjiti dupa el incercati sa va faceti iertarile pentru toate greselile si pacatele savarsite acum si altadata fata de Cunoastere-Putere-Daruri. O puteti face si pentru copiii vostri. Ma iert si ma dezleg-Rog sa fiu iertata si dezlegat-Sunt Una cu Iertarea.

Apoi accesati triunghiul format din rugaciune-meditatie-contemplatie sau un altul care va cheama sa spunem post-spovedanie-impartasanie si cand s-a cativat Pocalul…Cereti un dar. Si sa nu o faceti in energia eu trebuie sau mi se cuvine…ci cu iubire, predare, bucurie.

Pare straniu pentru unii insa atunci cand m-a descoperit profesorul Florian Colceag toate sesiunile noastre incepeau cu alinierea chakrelor, curatarea lor si a aurei, meditatie, trialog, activarea chakrelor transpersonale, gradinarit ch 6 etc

Pe aceasta plapuma s-au asezat initierile nemijlocite dar si bucuria de a descoperi maestriile reiki, preotiile, radiestezia, calatoriile in lumile subtile. Chiar cand avem un IQ de 225 sau 250 darurile pot sa nu apara daca lumina christica e mica, suntem orgoliosi-ambitiosi-atasati de rezultate.

Starea de curgere apare cand triunghiul format din intelegenta emotionala-sufleteasca-spirituala, radiaza. Nimic fara Dumnezeu. Nu poti cu mari datorii si ingreunat sau cu sufletul intinat de suparari si furii sa inalti Oamenii la Ceruri…insa sigur poti prin transa neagra scriind un jurnal amprentat cu depresii, paseisme, dureri sa-i indrepti pe oameni catre suicid. Insa nu aceasta este curgerea divina ci e o stare de descentrare care unita cu abilitatea de a scrie poate naste monstrii.

Cand esti in curgere divina poti observa si chiar masura cu ansa sau cu aparatul biospecter ca toate inteligentele cresc. Daca aveati IQ 125 deodata in transa scriitoriceasca aveti 230. Aceasta pentru ca mai multe entitati va sustin sa accesati sala creatilor sau un articol din Biblioteca Divina. Singurul merit al scribilor ceresti, al geniilor, sfintilor si al maestrilor este ca s-au predat Voii Divine si cu multa curatenie si smerenie au daltuit Calea fara orgoliu, atasamente, razvratiri.

Acesta este efortul pe care il putem face cu totii daca vrem sa ne dezvelim darurile. Sa gasim un triunghi de virtuti pe care sa-l traducem in comportamente cu care sa ne indumnezeim.

Cand copiii gifted au alunecari sau caderi am observat ca parintii fiind atasati de rezultate-suparati pe viata-orgoliosi sau tati punitivi-impietriti-nerecunoscatori nu fac decat sa-i indeparteze si mai mult de Cale, Dar, Unicitate. Daca copilul dvs nu mai radiaza intrebati-va cum le-ati furat din stralucire? Ce triunghiuri limitative le afecteaza flow-ul? Ce pacate de neam sau ale voastre le apasa sufletul? Ce atasamente nu ii lasa sa evolueze? Reveniti in voi …..nu ii apasati. Lasati-i sa straluceasca oferindu-le iubire-blandete-caldura. Si nu uitati sa dati Slava lui Dumnezeu pentu fiecare reusita.

Competitivitatea agresiva-orgoliul-comparatiile nu ii sustin pe copiii cu daruri sa inainteze. Daca vreti genii in familie legati-i de Ceruri. Cum? Prin triunghiurile de virtuti. Asa isi vor gasi Calea, Povestea, Propria radianta.

La lumina mare toate darurile graiesc, la lumina mica un IQ mare ( ca a lui Hitler, Stalin) se configureaza etape negre pentru umanitate.

Lumina mare poate creste inteligentele, darurile, calitatile sufletesti configurand o forta treimica care poate fi varf al umanitatii, soare pentru noi toti, insasi legenda.