Am avut la cabinet multi copiii sau adulti care si-au pierdut precocitatea chiar geniul in trunghiuri limitative descrise de orgoliu-atasament-nerabdare, impietrire-apatie-depresie, neincredere-neiubire-neacceptare, ignoranta-suparare pe Dumnezeu-lene. Candva erau minunati la matematica sau la desen insa din cauza orgoliului, competitivitatii si al agresivitatii, darul a plecat. Cei mai multi insa nu descopera triunghiul cauzelor se complac in apatie sau lene si accesand un destin al caldiceilor sau cazand intr-o bucla existentiala petrec cativa ani sau chiar o intrupare fara a se mai intalni cu darul.

In viata mea am experimentat plecarea darurilor intre 14 si 18 ani si intre 24 si 30 de ani. Desi am avut multi maestri si am urmat cateva scoli de spiritualitate triunghiul care m-a sustinut cel mai mult a fost cel al postului-predarii-unimii. El a ramas in fundal ca o calauza minunata pentru vise, articole, calatorii, carti ghidandu-ma prin maestrii Unimii. In fiecare etapa au existat alte si alte triunghiuri de virtuti care au grait prin scris sau ateliere alcatuind configuratii minunate insa fara predare, post, conlucrarea cu Totul-Una, raurirea divina nu se activa pe cerul interior deschizand portile intelegerii.

Mamele de sfinti au avut o practica spirituala autentica si o lumina interioara mare, mamele de maestri au manifestat triunghiurile de virtuti iar la genii daca mama sau tatal nu au fost stalpi-luminatori, geniile radiante care au venit cu alaiuri de ingeri au fost ghidate de busola interioara, soarele christic, viul celest. Nu vorbesc despre stelutele cazatoare de genul Nietzche care si-a pierdut dreptul divin de a se intrupa pe aceasta planeta pentru ca prin scrierile lui a indus deznadejdea-depresia-suicidul. Da sunt si genii care au activat nori, ploaie, furtuna si care nu stralucesc cereste insa despre acestia nu as vrea sa vorbesc prin articolele frecventeiom.

In chip luminic noi suntem forte trinitare in actiune adica mame-tati-copiii care in functie de darurile sculptate in mai multe vieti putem straluci asa cum a facut-o si Stefan cel Mare ca initiat-lider-preot sau ca Omraam Aivanhov ca maestru-dezvelitor-traducator al lumilor subtile sau ca Maicuta Veronica ca stalp de lumina-graitor ceresc-deschizator de porti.

Ganditi-va ca au existat sfinti care au avut IQ 105 si care practicand curatenia-smerenia-iubirea au primit clarvedere, bilocatie, grai divin.

Darurile sunt entitati ceresti care coboara pe langa noi deschizandu-ne portile radiante ale vietii. Cand cunoasterea cereasca se impleteste cu smerenia si bucuria sau cu credinta si blandetea sau cu intelepciunea si recunostiinta multe daruri tasnesc alcatuind o hora in centrul careia Omul cu O mare straluceste.

Daca ati avut candva un dar si inca mai tanjiti dupa el incercati sa va faceti iertarile pentru toate greselile si pacatele savarsite acum si altadata cu voie si fara voie din toate ipostazele. O puteti face si pentru copiii vostri. Ma iert si ma dezleg-Rog sa fiu iertata si dezlegata-Sunt Una cu Iertarea.

Apoi accesati triunghiul format din rugaciune-meditatie-contemplatie sau un altul care va cheama sa spunem post-spovedanie-impartasanie.

Pare straniu pentru unii insa atunci cand m-a descoperit Florian Colceag toate sesiunile noastre incepeau cu alinierea chakrelor, curatarea lor si a aurei, meditatie, trialog, activarea chakrelor transpersonale, lucrul cu ch 6.

Pe aceasta plapuma s-au asezat initierile, maestriile reiki, preotiile. Chiar cand avem un IQ de 225 sau 250 darurile pot sa nu apara pentru ca lumina e mica.

Cand sunteti in flow puteti observa si chiar masura cu ansa sau cu aparatul biospecter ca toate inteligentele cresc. Daca aveati IQ 125 deodata in transa scriitoriceasca aveti 230. Aceasta pentru ca mai multe entitati va sustin sa accesati sala creatilor sau un articol din Biblioteca Divina. Singurul merit al scribilor ceresti, al geniilor, sfintilor si al maestrilor este ca s-au predat Voii Divine si cu multa curatenie si smerenie au daltuit Calea fara orgoliu, atasamente, razvratiri.

Acesta este efortul pe care il putem face cu totii daca vrem sa ne dezvelim darurile. Sa gasim un triunghi de virtuti pe care sa-l traducem in comportamente si cu care sa ne indumnezeim.

Cand copiii gifted au alunecari sau caderi am observat ca parintii le fura din lumina sau sunt foarte atasati de rezultate-suparati pe viata-orgoliosi sau sunt tati punitivi-impietriti-nerecunoscatori sau manifesta agresivitate-neliniste-neacceptare. Daca copilul dvs nu mai radiaza intrebati-va cum le-ati furat din stralucire? Reveniti in voi nu ii apasati. Lasati-i sa straluceasca oferindu-le iubire-balndete-caldura.

Competitivitatea prost inteleasa-orgoliul-atasamentele nu ii sustin pe copiii cu daruri sa inainteze. Daca vreti genii in familie legati-i de Ceruri. Cum? Prin triunghiurile de virtuti. Asa isi vor gasi Calea, Povestea, Radianta.

La lumina mare toate darurile graiesc, la lumina mica un IQ mare ( ca a lui Hitler, Stalin) creaza etape negre pentru umanitate.

Lumina mare poate creste inteligentele, darurile, calitatile sufletesti configurand o forta treimica care poate fi varf al umanitatii, soare pentru noi toti, insasi legenda.

…………………

Va invit sa tesem impreuna un atelier dedicat fortelor treimice. Si noi si copiii nostru pot straluci ca maestri-sfinti-genii sau armonizatori-ghizi-traducatori ai lumilor subtile. Insa vrem acest lucru? Suntem dispusi sa jertfim din ambitii, asteptari, conditionari, dorinte? !Vrem cu adevarat sa ne exploram contractul de suflet pentru a afla care este bulevardul divin care ne cheama pe noi si copiii nostri?!!!!

Unde va fi acest atelier? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisor

Cat? 30 ron

Ora? 18 30

Cine este trainerul? Camelia Radu

Intrebari pentru participanti: cand am manifestat un dar sau mai multe? care este triunghiul cauzelor care a dezactivat acea puterea cereasca sau acele radiante? Ce credinte potentatoare-trezitoare imi sustin darul? Ce triunghiuri de virtuti ma inspira? Cum unesc Cerul si Pamantul zilnic?Ce ideal ma anima?Ce initieri imi hranesc zborul? Ce sabotori psi nu ma sustin in ceea ce fac? In ce teme de viata m-am impotmolit? Am simtit flow-ul vreodata? Stiu sa practic predarea? Cum graieste in viata mea triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va Da, Care este darul pe care eu il pot aduce umanitatii? Ce triunghi ma sustine in aceasta etapa in procesul de indumnezeire?

Teme abordate: aripi de lumina, genii-sfinti-maestrii care ne sustin de dincolo de val, trezia, constiinta multidimensionala, atitudinea Graal, rescrierea contractului de suflet, daruri si triunghiuri de lumina, triunghiul impartasaniei, preotiile ceresti, copilul divin

Recomand pentru participanti pana la intalnirea noastra sa postiti lunea, miercurea si vinerea, sa va bucurati de ceea ce este asa cum este, sa practicati plutirea( gasiti mai jos cum puteti sa va programati la Samadhi) sa va gasiti un triunghi de virturi pe care sa-l cultivati constient deschizand portile primavarii interioare

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!