Dan Seracu

„Ermitul”

Domenii de activitate

  • Diagnosticare la distanta
  • Cristaloterapie
  • Aromaterapie
  • Divinatia prin Tarot, Yi-Jing, Geomantie, Rhune
  • Kabbala
  • Autocontrol
  • Calatorii in timp si spatiu

Dan Seracu a fost unul dintre cei mai importanti ocultisti si bioterapeuti din Romania. A fost un vizionar care a incercat sa-si imparta ideile cu cei care doreau sa asculte si sa practice. Multi dintre noi nu l-am crezut la inceput, dar pe masura ce am inceput sa exploram „lumea nevazutului” am inceput sa-l intelegem.

A fost atras de parapsihologie de mult timp, dar inainte de 1989, sub regimul comunist, era imposibil sa fii „diferit” , asa ca s-a multumit sa studieze si sa-si imbunatateasca capacitatile in tacere. Dupa 1989, prima mea intalnire cu cealalta latura a tatalui meu a fost vazindu-l la TV intr-o emisiune prezentata de dl. Buzdugan despre fenomenele paranormale. Pe vremea aceea, stiam despre el ca este cercetator in chimie…

A inventat o noua metoda de lucru in starea ALPHA, Autocontrolul,dar a practicat de asemenea si diagnosticarea si terapia de la distanta. Dupa cum chiar el spunea, a inceput cu folosirea instrumentelor radiestezice, dar in timp si-a dat seama ca nu mai are nevoie de ele, acestea fiind doar unelte. A practicat si a scris carti despre Cristaloterapie, Divinatie, Kabbala, a scris o enciclopedie a Stiintelor Oculte, a tinut conferinte si cursuri in multe orase din Romania, a fost profesor si bioterapeut.

Pe langa acestea, a fost un om simplu, traindu-si viata in mijlocul familiei, a prietenilor si a colegilor. Era inteligent, plin de umor, bland, dar si ferm, era tot ce mi-as fi putut dori de la un tata, si as putea sa spun ca a fost cel mai bun prieten al meu, deoarece nu a fost nimeni in care sa am atata incredere ca in el.

Material alcatuit de Alina Todea (Seracu)

Sursa: http://danseracu.fidelia.ro/