Cand s-a activat darul tau?
Pasiunea mea pentru terapia craniosacrala a inceput in 2010 cand am citit cartea doctorului Upledger despre terapia craniosacrala. M-a fascinat cum… cu o atingere atat de blanda poti simti straturile cele mai profunde din interiorul corpului si cum intr-un mod subtil, neinvaziv poti sustine vindecarea; si cum, ca intr-un dans corpul iti arata, te conduce, se dezvaluie in profunzimea lui. Valsul cu aceasta terapie m-a ajutat sa ma cunosc mai bine pe mine si emotiile mele, trecand lesne de la masaj la kinetoterapie si de aici la terapie craniosacrala, impletind inspirator dansul cu biografia.
Ce simti ca a asezat in pomul interior ca intelegeri?
Terapia craniosacrala m-a invatat multe despre mine, ajutandu-ma sa ma vindec si sa ma transform, mi-a aratat care imi sunt limitele, emotiile, mesajele de la corpul meu, mi-a adus o reconectare la propriul meu corp si la intelepciunea lui; si in acelasi timp mi-a oferit si suportul si solutiile pentru a ma vindeca si a merge mai departe. Deci, as putea rezuma in cateva cuvinte asa: eliberarea, constientizare, cunoastere, vindecare, evolutie, reconectare.
Cand te ajuta terapia craniosacrala?
Terapia craniosacrala te poate ajuta atat in diverse suferinte fizice (dureri de cap, de spate, de dinti, probleme ale organelor, ale structurilor intracraniene etc.), cat si in suferinte sufletesti (frici, stari de panica, depresii, stari de furie, insomnii, traume psihoemotionale etc.). Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai relaxante terapii (se adreseaza foarte mult sistemului nervos) si este un ajutor excelent in reconectarea la propriul corp. Deci scopul terapiei poate fi si unul de relaxare, destindere, reconectare daca nu exista dorinta/ nevoia rezolvarii unei probleme fizice sau emotionale.
Ce transformari pot aparea in omul care acceseaza terapia craniosacrala?
Diverse constientizari ce il conduc spre vindecari, eliberarea restrictiilor din corp imbunatatind astfel calitatea vietii, o conexiune foarte buna cu propriul corp, echilibrarea sistemului nervos si multe altele. Aceasta terapie il poate ajuta si sustine pe omul care este pregatit si ii este permis sa ajunga atat fizic, emotional cat si spiritual pe Calea sa in Unicitatea sa si in masura in care si el permite si se deschide catre aceasta.
In ce triunghiuri luminatoare cresti acest dar?
Ce intrebare buna… nu m am gandit la asta pana acum…
Pai daca stau bine sa ma gandesc cred ca triunghiurile ar fi: relaxare-constientizare-eliberare, divin-vindecare-transformare, adevar-acceptare-transformare, profunzime-emotie-echilibrare.
Ce bucurii ti-a adus acest vals cu Cerurile?
Valsul meu cu Cerurile a fost ca un dans nou, proaspat, care mi-a adus multa energie, rascolire, claritate, ghidare, o mai buna conexiune cu Divinul, speranta, acceptare.
Programarile le puteti face mai jos: