In facultate respectiv in anul doi, am vrut sa renunt la cutia cu informatii pitice si sa ma retrag in sanul universului doar contempland. Ma gandeam sa ma calugaresc sau sa las facultatea sau doar sa stau si sa simt acel an cum curge fara examene, permitand  valsului cu Cerurile sa ma inunde.

Intentia mea patrunsa de anumite nemultumiri a generat o meningita care a debutat infiorator cu dureri greu de suportat si mai ales cu un semnal de alarma ca un clopot imens care mi-a zguduit fiecare fibra. Am stiut ca daca nu imi pun in functiune puterile interioare nici un medic nu ma mai poate salva. Cumva am inteles ca trecand si prin aceasta a sapta poarta a mortii, ceva nestiut dar frumos se va deschide in mine, ca un soare mic purtandu-ma pe aleea cu flori pe care o vazusem inainte de intruparea aceasta.

Am deschis cu lacrima si fierbinteala, rugaciunea si am lasat Cerurile sa curga in cupa interioara, fara sa ma atasez de rezultat. Se puteau deschide boltile vietii sau puteam trece dincolo. Dupa trei zile de lucru in Ceruri, Trinitatea interioara, Centrul a transformat cascheta durerii in bucati mici care au parasit corpul fara sa se mai intoarca vreodata. Nu m-am mai intalnit de atunci cu sinuzite,  raceli la cap sau dureri ale fruntii.

Insa ceea ce s-a activat in mine au fost niste samburi de lumina pe care urmam sa-i transform cu fiecare calatorie in Ceruri in pomi glasuitori care urmau sa construiasca Psihologia Centrului.

Desi scriu conectiv de la 9 ani abia atunci am stiut care este sensul acelor ploi cu unitati de Sens care veneau peste mine, bland si dragalas hranindu-mi fiinta interioara si fiecare clipa, in drag mare.

Ceea ce vedeti pe frecventaom este o psihologie unita cu spiritualitatea, a Centrului, cunoastere traita pe aceasta planeta dar si pe alte planete, in viata dintre vieti, din acest Univers si de departe, deschidere si Sens care patrunzand viata noastra ne poate duce catre cauza care sta la baza provocarilor in asa fel incat din aproape in aproape, sa dospim in marea cu experiente, transformand vartejul in dar si darul in salt de intelegere.

Este o rapire a varfurilor de munte care ne cheama sa stralucim in Unime.

Centrul interior format dintr-o trinitate deschide puntile de comunicare cu toti Centrii, glasuind in mare drag, hranindu-va, bucurandu-va, ajutandu-va sa gasiti Calea.

Daca va tineti sufletul sfasiat, impietrit, acoperit cu nemultumiri, neiubiri, neimpliniri, trinitatea interioara nu poate glasui deschizand portile vietii.

In fiecare zi intorceti-va in triunghiul iertarii, spaland ca la o masina cosmica, spusele sau nespusele, faptele, gandurile, nefacutele in asa fel incat Centrul sa imbratiseze fiecare clipa cu multe daruri.

Limpezind sufletul…. petalele lui va vor arata Esentele care stau in spatele provocarilor, Calea, Omul, Familia de lumina tot ceea ce este relevant pentru evolutie  in Impreuna-Una.

Centrul fiecaruia format din trinitatea Mama-Tata-Fiu, Fiica este intr-o corespondenta minunata cu Marea Sfera Centrala si cu toti Centrii. Cina cea de Taina facandu-se Aici.

De obicei stam in afara Centrului folosind liberul arbitru intr-un mod egotic, tipand peste viata si duelandu-ne cu ceilalti, intrand in bucle karmice, faurind constructii iluzorii.

Psihologia Centrului presupune meditatie, adancire, introspectie, regresie, cunoasterea contractului tau spiritual, bucurie a devenirii, conlucrare cu Universul pe teme care tin atat de tine cat si de tara, planeta, univers.

Ceea ce s-a scris de la Sinele Divin in aproape 7 ani de bucurie revelatoare si inaltatoare pe frecventaom si in cartea numita Triunghiurile Schimbarii este Psihologia Centrului.

In aceasta viata cei mai multi oameni sunt chemati la Centru pentru a cina cu maestrii Unimii si revelandu-si darul sa-si poate exprima unicitatea in ceea ce ei au ales sa ofere acestei Universului.

Creativitatea inalta, vie conectata vine de la Centru la fel si toate celelalte lucruri, salba de miresme care va anima visul: incantarea, extazul, bucuria de a fi, iubirea de tot si toate, pacea interioara, rabdarea, intelepciunea, discernamantul, patrunderea.

Sunt multi copiii precoce care isi pierd genialitatea in orgoliu, nelimpezire, cautari sterile sunt multi adulti care nu stralucesc pentru ca stau in afara Centrului.

Folosind mantra proprie, cuvantul cerurilor, Trinitatea interioara va dezvaluie talcul unei zile, esenta continuta intr-o provocare, puterea care sunteti.

Incercati sa puneti in functiune creierul energetic, lobul stang(tatal, cel care analizeaza, sintetizeaza, planifica, organizeaza)lobul drept( mama, intuitia, inspiratia, creativitatea, mediatia) si al treilea lob( fiul, fiica) cel care va ajuta nu doar sa decriptati mesajele care vin de la Univers ci si sa le si inserati in tesatura vietii.

Creierul energetic este legat de suflet, conlucrand cu Centrul in Tot si Toate.

Cand va deschideti fara asteptari, conditionari, proiectii, cupa care sunteti se umple cu mii de Sensuri.

Sporiti in intrebari, bucurii, adanciri, cautari frumoase, limpeziri si marele ghid interior va va arata Calea.