Cand deschizi poarta unei calatorii insailand pasi ceresti, da glas triunghiului recunoasterii de Sine, iubirii, bucuriei limpezind drumul, rotunjind timpul, punand aripi acestui Acum. Nu uita sa-ti faci iertarile fata de fiecare situatie, om, loc, drum, intrupare pe care ai avut-o acolo, cu blandete, iubire si intelepciune straduindu-te sa nu neglijezi vreun raft cu borcanele mici si mari ale trecutului, fiind atent la Asumare, linistiind trecutul, facand prezentul sa radieze prin buchete de stari minunate si fantani de largiri, initieri, talcuiri. Apoi aseaza in plicul tau catre Rodos si Patmos, triunghiurile Unimii….Activeaza-le cu simpla intentie…..sa ajunga la Toti!

Pasind bland in rostul vremurilor vei descoperi multe pagini si alte tale din cartea acestui loc care te cheama…Grecia de Altadata si Grecia din Acum!!! Cum poti face o punte de legatura intre ele? un pod de lumina?un inteles?
Lucrand cu darurile tale, cu initierile, cu deschiderile care s-au daltuit in trena ta, lasandu-le frumos in cantecul locului, ca o nota care se activeaza in noua partitura, nascand o melodie altfel, stralucind in acest Acum.

Inainte de calatorie cu 3 luni sau 3 saptamani sau 3 zile inainte….. limpeziti-va in apele Greciei ceresti spaland rufele vechi in ochiul reamintirii, dezvelirii, unimii. Spovediti-va ,impartasiti-va, dati glas initierilor care sa va ajute sa faceti Puzzle-ul cel nou al Greciei proaspat deschise in voi.

Apoi zi de zi daruiti lumina ( la nivelul ch 4) drumului, locului, intregii tesaturi in asa fel incat toate nodurile vechi si noi de Acum si de Altadata sa se dezlege si Talcurile, Rosturile, Intelegerile sa va fie revelate.

Cand ziua calatoriei s-a activat ca un covor cosmic care vi se aseaza la picioare, conectati-va la Darurile Locului si Darurile Voastre si intrand in aceasta corespondenta lasati in Pasire, ceva ce poate Tinutul in sfarsit poate sa primeasca, ceva ce va sustine Rodirea a ta si a noastra in Impreuna-Una.

Graalul iti va deschide Drumurile aducand la Masa Recunoasterii de Sine alaturi de alte Suflete, Bucuria de a Fi ….simpla, mare, largita de insasi Minunea acestei calatorii care ti se dezvaluie din aproape in aproape.

Patrunde dincolo de forma si de continut in esenta lasand flow-ul sa te ghideze, frumusetea Locului si a Oamenilor, Viul timpurilor.

Si daca apare o provocare invaluie-o… iubeste-o, imbratiseaza-o, transform-o in unitati de intelepciune.

Aseaza-te bland in tine, intreband…..ce vrea sa-mi spuna aceasta Furtuna?

Si lasa raza sa se intinda pana cand soare interior va straluci din nou atingand marele Impreuna si Totul-Una.

La final largeste-te cu celelalte Suflete…..impartasind!

Ridicati Cupa la Ceruri asteptand Cuvantarea….si daca ea nu vine atunci lasati tesatura noua sa se aseze in Viul Regasirii ……culoarea va cobora la Timpul Potrivit…..punand pe fruntea Clipei o Salba cu Intelesuri!