Uitandu-ma la cele 36 de triunghiuri care descriu spirala unimii si care in vers divin ne ajuta sa ne intoarcem Acasa, as spune ca acest proiect s-a nascut in ficare triunghi, la centru cu copiii mei si apoi continuand cu fiecare om frumos pasionat de educatie, mancare sanatoasa si flow.

Proiectul are o mamica minunata si un tata sustinator, eu fiind doar copilul, starnitorul, aducatorul de idei, fosnitorul.

Bucurania nu isi propune sa ingradeasca vreun copil ci doar sa-l aseze frumos in valsul vietii, unind Cerul si Pamantul in pasii lui, sustinandu-i zborul, hidratandu-i visul.

La masa unimii prin Sonia, Denisa, Ruxandra, Paula s-au strans toate tendintele din educatie, as spune varfuletele lor creend o hora frumoasa inspirationala pentru cei 8 copiii care au inceput aici dar si pentru urmatorii.

Bucurania aduce nu doar salbe de bucurii pentru mamici si copiii ci ofera suport si pentru cautarii si traitorii de Sens care vor sa-si dezvaluie darul fie in trialog fie prin ateliere conective la care pot participa intre 8 si 20 de persoane.

Pentru parintii care cauta o felie de Acasa pentru copilasii lor, as spune ca Bucurania este locul potrivit alaturi de fiinte frumoase ( cu multa pregatire psihopedagogica in spate) si preaminunate triunghiuri de lumina care sustin acest vals dragalas.

Sonia este gazda si mamica acestui proiect. Daca ati simtit chemarea incercati sa-i scrieti pe urmatoarea adresa: sonia.sofia.vasilescu@gmail.com

Imbratisari aurite pentru toti copiii unimii si parintii lor minunati!!!