Aura se poate compara cu atmosfera care inconjoara pamantul ea fiind scutul, protectia, emanatia tuturor calitatilor si defectelor noastre. O piele spirituala i-am putea spune. Prin ea se efectueaza un schimb neintrerupt intre noi si fortele naturii. Toate influentele cosmice, planetare, zodiacale care se revarsa constant in spatiu ajungand si la noi in functie de calitatea aurei noastre, a sensibilitatii, a puritatii, a culorilor pe care le avem, ne pot aduce sau nu ….daruri, intelegeri, talcuiri. Atunci cand apar agresiuni de la civilizatiile controloare, atacuri cu aparate psihotronice, sageti aruncate de X daca aveti o aura puternica, luminoasa, aceste forte nu pot trece pentru a ajunge la constiinta voastra, atingandu-va, zdruncindu-va, afectandu-va. De ce? Pentru ca inainte de a va atinge ele trebuie sa va intalneasca aura. Si ea poate fi o bariera, un zid, un punct vamal, cea mai tare protectie.

Aura este formata din emanatiile tuturor corpurilor exprimand totalitatea fiintei. Cand corpurile cauzal, budhic, atmic sunt activate, culorile devin foarte frumoase, luminoase, puternice. Toate aceste emanatii ale celor 3 corpuri superioare formeaza corpul de slava despre care apostolul Pavel pomeneste in epistolele sale. El este denumit si corpul nemuririi, corpul luminii, corpul lui Hristos. In momentul schimbarii la fata cand Isus a aparut in fata discipolilor sai el erat atat de luminos si radiant incat ei nu au putut suporta acea stralucire. ” Si s-a schimbat fata lui ca soarele iar vesmintele lui s-au facut albe ca lumina”. Corpul de slava exprima viata noastra spirituala in timp ce aura exprima totalitatea fiintei cu defecte si calitati. Sfintii, maestrii, ghizii isi formeaza o aura extraodinara cu multe culori minunate in permanenta miscare ca niste fantani arteziene. Se spune ca aura lui Budha se intindea pe mai multe leghe. Prin aura lor, maestrii purifica, vindeca, infrumuseteaza totul. Datorita acestei aure imense ei ajung la o intelegere profunda a lucrurilor care nu este de natura intelectuala.

De ce in trecut sfintii erau reprezentati cu o aureola in jurul capului? Pentru ca fiecare virtute se exprima printr-o culoare speciala iar culorile produse de virtuti formeaza aura. Cultivand puritatea-smerenia-credinta sau iubirea-bunatatea-iubirea sau iertarea-nonjudecata-predarea sfintii au dat glas unei aure pline de culori stralucitoare. Urcand cu triunghiurile de virtuti ei au trait marea contopire, iluminarea, mantuirea. riunghiurile de virtuti sunt ca globurile de lumina in pomul christic.

Triunghiurile de lumina dau nastere sferelor de lumina in pomul christic. Stralucirea lor ne ghideaza pana catre varf. Cum putem lucra asupra aurei? In samadhi…..practicand vizualizarea sau la luviom sau simplu concentrandu-ne asupra culorilor, imaginandu-ne ca inotam in culorile cele mai pure si mai luminoase. A doua metoda conta in concentarea asupra virtutilor: puritatea, rabdarea, milostenia, generozitatea, dezinteresul, iubirea, integritatea, blandetea, recunostiinta, intelepciunea, compasiunea sau lucrand cu triunghiurile de vituti exprimand sa spunem generozitatea-integritatea-bunatatea la nivel de gand, emotie, fapta. Este si mai bine daca reusiti sa practicati atat vizualizarea( la samadhi si luviom) cat si metoda triunghiului propusa si discutata prin foarte multe articole pe www. frecventaom.ro

Omul este o reflectare a cosmosului, toate planetele exista in sinea sa ca si in univers si ele se rotesc in jurul soarelui interior. Marte, Saturn, Venus, Uranus, Pluto sunt considerate planete malefice…. in realitate ele sunt astfel pentru creaturile care nu-si pot exprima virtutile. Calitatile bune ale lui Marte sunt ….vointa, perseverenta, dorinta de a depasi greutatile, de a atinge scopul propus, iar cele negative sunt cruzimea, violenta, nevoia de a distruge. Calitatile bune ale lui Venus sunt…frumusetea, farmecul, delicatetea iar cele rele sunt infielitatea, comoditatea, senzualitatea. Aspectele bune sau rele se manifesta in fiinta umana pentru ca aura sa este acoperita cu niste elemente care prin legea afinitatii atrag influente bune sau rele. Calitatea aurei noastre poate atrage virtutile lui Saturn( rabdarea, statornicia, dorinta de cunoastere) sau defectele sale( tristetea, incapatanarea, amaraciunea), virtutile lui Jupiter( maretia, generozitatea, bunatatea, iertarea) sau defectele sale…..ambitia, vanitatea, dorinta de a-domina pe ceilalti). In functie de gradul de evolutie al omului influentele asupra omului se vor manifesta diferit. Un om cu o aura intarita de multe virtuti nu va simti o influenta malefica pe cand cel mancat de ambitie, ura, neacceptare va primi o ploaie de lovituri. Daca aura nu este pura nu numai influentele bune nu pot patrunde dar nici binefacerile fiintelor angelice nu ne pot atinge din cauza straturilor dense care ascund adevarata fiinta. Aura variaza constant in functie de starea noastra de constiinta. Aceia care se lasa prada triunghiurilor cu varful in jos descrise de sex-droguri-bautara sau de neacceptare-neiubire-neiertare sau de suparare-furie-nemultumire isi ravasesc aura iar cand entitati benefice vin sa-i viziteze ele sunt impiedicate de culori reci, sterse, opace.

Va invit sa experimentati iertarea, triunghiurile de virtuti, vizualizarea la samadhi si luviom, eliberarea. Intre 18 nov si 1 dec. abonamentele vor fi aducatoare de multe talcuiri ( luviom si samadhi, 3 sedinte/ 270 ron). Dupa o plutire la samadhi, puteti vizualiza la Luviom, aura unei plante sau puteti primi pe calea intuitiei un raspuns inaltator legat de o problema care va macina de multa vreme sau simplu veti puteti simti o stare inaltatoare…..ca dupa cateva dezlegari, exorcizari, curatari.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy