Imi place sa valsez cu Divinul din om, imbratisand Melodia lui Unica,  iubind Teritoriile lui interioare care Delicat se dezvaluie, luand cu asalt Cerurile Interioare.

Uneori ma intorc in gradina mea interioara, in dospire, pastrand distanta nu din orgoliu sau raceala ci dintr-o chemare interioara veche si noua la Centru. Ma asez si rasfoiesc cartea vietii acelui om in postascultare vibrand cu Totul.

Am observat ca nu este usor sa fii si prieten si metaconsilier pentru ca dintr-un anumit moment, e posibil ca celalalt sa te vrea alaturi in toate provocarile astfel ca viteza lui de indumnezeire este incetinita. Stiindu-te aproape, el nu mai zboara.

Uneori ma retrag pentru a-i lasa pe oameni sa-si faca anumite teme si singuri. Ies afara din sala de clasa pentru un timp, pentru a le oferi linistea de care au nevoie pentru a se rescrie.

Urmarind ritmurile cosmice am observat ca si in valsul cu atelierele pe care le croiesc in ceruri si apoi le aduc pe pamant….. simt de cele mai multe ori chemarea sa le deschid catre toti oamenii,  alteori sa le lucrez doar cu un grup mic de fiinte frumoase.

Acestea sunt miscarile in valsul sferelor:  Apropiere, Indepartare, Apropiere, Indepartare Iubind Totul, Imbratisand, Fuzionand.

Uneori aceasta indepartare care este in adevar, dospire, crestere, cocreatie este perceputa gresit, etichetata ca orgoliu sau altfel desi in adevar, temele comune ne cheama, nu cotcodacelile si cand ele se inchid si mergi pe un alt cerc de intelegere e firesc sa nu te mai intalnesti cu unii oameni, insa ei iti raman in suflet si continui sa ii iubesti dincolo de telefon, vorba, timp, spatiu.

Consider ca e minunat (sa te imbraci la Centru in triunghiurile in care imbratisezi cu lumina… Fiinta) cu rochia preotesei, cu haina metaconsilerului, cu bucuria fiicei, cu fosnetul canalului, cu ele si dincolo de ele facand valsul Sferelor in Sfant Numele Tau, pentru ca tu si eu, sa crestem in Impreuna-Una.

Si nu sunt importante asteptarile, pretentiile, conditionarile ci doar valsul sferelor in care lumina ne imbratiseaza, Rotunjind.