Prin distractie suntem distrasi de la cel mai inalt scop al nostru, Indumnezeirea. De multe ori aud aceasta expresie…m-am distrat adica m-am lasat atrasa, tentata, pacalita si asa am ajuns amanta lui si apoi amanta celorlalti.

Atunci cand atragem o relatie si povestea capata vesmant christic adica taina casatoriei, aceasta imbracaminte cereasca mareste drepturile divine, aduce daruri, dezvaluie chipul celest al cuplului, ne aduce o radianta aparte pe fiecare raza a vietii, ne dezvaluie copacul cu virtuti, ne sustine sa urcam muntele divin, ne indumnezeieste pasii apropiiindu-ne de Cununile Casatoriei. In sine avem triunghiul format din X-Y, varful Constiinta Treimica si in centrul este Relatia cu toata istoria ei care creste cu fiecare Integrare. Cand unul sau altul se duc catre amantlacuri, protectia divina a relatiei scade, apar niste gauri in acest con si prin aceste rupturi vin in relatie, entitatile supararii, impietririi, neacceptarii, agresivitatii astfel ca relatia devine un iad chiar daca unul sau altul nu stiu la nivel constient despre amantlac. Pe scurt relatia isi murdareste rochitele…..si pentru ca miroase, o multime de nepoftiti incep sa vina….cuibarindu-se in ea. Asa ..se termina povestea. In mlastinile amantlacului, adica in murdariile lui.

In ultima vreme din ce in ce mai multe femei cu cancere dupa multe amantlacuri pasesc in sfarsit pe Spirala Intrebarilor: Ce parti din mine au atras aceste amantalcuri? Cine sunt eu? Care este scopul meu aici?

Pana cand ajung …….aici insa ele deja platesc sufleteste, psihic dar si cu organele cu care au gresit pentru ca aceste boli sunt legate fie de chakra 4( greseli fata de iubirea divina) fie de chakra 2( greseli facute prin sex). Si murdarite privesc in sfarsit la varful triunghiului la Mama Divina pe care nu au primit-o in inima lor.

De multe ori tarate de focul astral-focul sexual-focul malefic in balta dorintelor ….ele nu se intreba decat cand apare suferinta…oare ce simte sotia din spatele acestui barbat? Dar copiii? Mi-ar placea sa fiu in locul ei? Cum onorez ca femeie….pe Mama Divina?

Nu exista amantlac care sa aibe Acceptul Sfintei Treimi chiar daca zburdalnicia sexuala e mare pentru ca Arhistrategia de lumina nu creeaza extrapovesti ……in taina casatoriei. Toate aceste distrageri sunt anticreatii sa creatii luceferizate creeate de focul astral( al dorrintelor, indragostelii, agitatiei sexuale) , focul sexual si focul malefic. Si fiecare amantlac reprezinta o alunecare pana la marea cadere intr-un cancer sau alte boli, aceste plati fiind strigatul prin care sufletul nostru ne cheama Acasa.

Toate amantlacurile incalca triunghiul christic, chipul familiei divine format din mama-tata-copil si toate se platesc prin pierderi de bani, aresturi energetice sexuale sau ale iubirii, boli.

Incercati sa nu cautati la vecinii…rezolvarea de problema…daca nu merge sexul in cuplu sau nu mai comunicati cu partenerul. Intrati in post, spovediti-va, impartasiti-va, meditati, stati pe un varf de munte…verticalizati in voi……ceea ce simtiti. Toate conflictele apar in patratul materiei si toate au solutii in triunghiul divin adica in mansarda….insa trebuie sa ajungem acolo in templul celest pentru a intelege la nivelul corpulurilor superioare de ce partenerul ne refuza sau de ce e agresiv cu noi. Cauza este doar in interior si solutia tot in interior nu la vecinul.

Indrazniti sa luati cu asalt Cerul….si o ploaie de insight-uri va deschide Portile!!!!!!