CAPACITATEA DE A MATERIALIZA IN UNIME uneste potentialul cu manifestul in Sfant Numele Tau. Ea nu se refera la a avea mai multi bani ci la a traduce Contractul Divin, dand glas tuturor darurilor. Materializarile in Unime respecta legile, tainele, drepturile divine. Ele se deschid la Centru in triunghiul Mama-Tata-Fiu, Fiica, dezvaluind Maretia Omului in actul cocreatiei. In Unime toti ghizii nostri conlucreaza la a materializa ceea ce este relevant pentru evolutia noastra si la a spiritualiza ceea ce este grosier. Materializarile in Unime au acceptul Sfintei Trinitati, dezvelind in Om… Bucuria, Dragul, Frumusetea. 

A materializa adica a cobora in planul acesta, un dor, o chemare, un talent este in adevar o recunoastere a Puterii care Suntem. Urcand Muntele, Pamantul ne raspunde. Materializarile in Unime sunt facute spre Binele cel Mai Inalt al Tuturor, nu sunt dorinte in actiune, ci revelatii, activari ale Contractului Spiritual, reamintiri, lucrari inaltatoare. Atunci cand pregatirea s-a facut in Unime si ghidul si grupul lui s-au aliniat Planului, apare Materializarea ca o descarcare a unui film divin stiut. 

Fara Clar, materializarile nu se pot face pentru ca ceata mentala si cea sufleteasca intarzie sau chiar opresc manifestarile Unimii. In adevar aceste raspunsuri sunt asemenea unor valsuri pe Spirala Inaltarii: materia urcand, capand Sens, spiritul coborand, indumnezeind lutul. 

Visul in Unime este un vehicul de materializare minunat la fel dorul, bucuria, deschiderea, vederea in Viitor si toate triunghiurile potentatoare-trezitoare-translatoare. 

Materializarile cu maetrii Unimii aduc la Centru, liniste, drag, frumusete fiind in viul Clipei, recunoasteri ale Maretiei care suntem. Noii copiii ne ajuta foarte mult in Materializare pentru ca ei sunt fii si fiicele Unimii si stiu cum sa aplice legile in exprimarea unui vis. Cand stai in preajma lor simti forta lor creatoare, puterea si dragul cu care imbratiseaza Totul atunci cand materializeaza. Universalitatea acestor materializari ne ajuta sa vedem cum gandul in unime creeaza in mai multe dimensiuni o poveste. Ce vedem este doar reflectarea a ceea alegem sa parcurgem insa de multe ori intentia, dorul si bucuria lor si a noastra creeaza in mai multe lumi, un traseu care ni se va revela la momentul potrivit in toata splendoarea lui. 

Consiliul Unimii participa la toate materilizarile noastre dand forma, esentei pe care o traim. In adevar orice materializare e de dorit sa aibă un Sens Inaltator pentru noi Toti. 

Materializarile depind si de drepturile divine pe care le avem. Cereti indrumare de la triunghiurile protectoare inaintea oricarui proiect. Mai jos sunt exercitii, teme de reflectie, intrebari ajutatoare in materializare.

 1. Cand primiti o suma de bani in patratul materiei mergeti in triunghiul spiritului si cereti indrumare. Lasati graiul divin sa va ghideze. Ce chemari va anima? ce doruri va deschid sufletul? ca va spune Calea?Ce tara vi se dezvaluie? Unde simtiti sa mergeti?
 2. Doar cu cheile spiritului pot fi descuiate incuietorile materiei si eliberate puterile ei ascunse. Cautati trei sfinti sau trei luminatori la care sa va rugati pentru a da grai frecventei abundentei. Nu va grabiti sa cheltuiti sub impuls, din ego sau din frica. Ascultati intuitia.
 3. Cand nu este adoptata atitudinea-Graal fata de Mama Divina, ea isi refuza sa-si mai ofere comorile sale. Greselile fata de bani aduc plati. Verficati triunghiurile limitative care stau in spatele absentei banutilor: rapacitate-minciuna-fatarnicie sau zgarcenie-agresivitate-rigiditate sau amanare-refuz-orgoliu etc
 4. Gresindu-se fata de Mama Divina pot aparea dezechilibre ale balantei. Constant verificati iertarea pacatelor fata de bani, profesie, bunuri, case, fata de sfera mama, sfera tata, sfera copil. Cum va comportati cu sotia? In perioada in care ati avut o amanta cu cat a scazut dreptul divin in bani? Cum onorati in ceruri dar si pe pamant Mama, Sotia, Femeia( toate fatetele divinului feminin)? Asa cum o onorati in suflet, la fel e si raspunsul Tarei in portmoneul dvs.
 5. Atunci cand lipsesc din viata voastra creatiile tangibile ( case, bunuri, copiii) corectati in voi cu ajutorul triunghiului iertarii, prin rugaciuni, reiki, prin triunghiuri dar si prin comportamente, fapte de lumina tot ceea ce tine de relatia voastra cu Mama Divina. Echilibrand Sus relatia cu Sfera-Mama, materia se va inmulti Jos. Adoptati o atitudine blanda-ferma in ceea ce faceti fata de Tot si Toate respectand Balanta.
 6. Daca admirati doar femeia-barbat si actionati in concordanta, balanta se poate dezechilibra. Valsati cu toate atributele divinului feminin.
 7. Materializarile in Unime respecta urmatorii pasi din geometria sacra: triunghiul, crucea, spirala, sfera. Echilibrand balanta si fiind perfect acordati la Unul-Una, multumind si pentru un leu si pentru 5 mil de eur, urmarindu-va in acelasi timp idealul(varful triunghiului)crucea va va calauzi in cerurile interioare in asa fel incat sa faceti alegeri in Unime.. Sus (ma impac cu sotia si o sustin sa faca hand made ) care sa se traduca in materie jos si astfel sa apara sentimentul de intregire( sfera) si valsul pe Spirala Inaltarii.
 8. Atributele divinului femin sunt: iubirea, compasiunea, caldura, empatia, suportivitatea, blandetea etc. Materializati activand triunghiurile divinului feminin. Cum sunt noile creatii?
 9. Nu e suficienta mintea si spiritul in creatie. Doar mama da nastere la prunci.
 10. Casatoria la nivel de profesie cu intelectul nu duce la creatii secoliste, mileniste si nici la implinire. Creatia mare vine din dansul triunghiului cu varful in sus cu cel cu varful in jos.
 11. Multumiti si pentru absenta banilor si pentru prezenta lor.
 12. Contemplati seara acest simbol: o cruce imbracata de un triunghi si o sfera, si o spirala unind Cerul si Pamantul. Asezati in centrul lui ….un dor, o chemare, un vis. Ce se dezvaluie?
 13. Tot ceea ce va cheama se poate realiza foarte rapid daca activati legea efortului indirect. Daca va doriti copiii, botezati. Altfel spus asezati in balanta cosmica fapte in linia copiiilor( voluntariat, sustinere dezinteresata a unor copiii gifted, botezuri, adoptii etc) si vor veni si copiii vostri.
 14. Karma are la baza dezechilibrul balantei. Daca stiti sa puneti in taler, ganduri inaltatoare, fapte inaltatoare, sentimente frumoase…… rezultatele vor apare nesperat de repede. Si cand nu apar ….verificati, gandurile, emotiile, atitudinea, rasfoiti rolurile limitative in care v-ati stafidit: victima, calau, distant impietrit etc.
 15. Atentie la triunghiul format din Bine-Rau-(Unul-Una). Dumnezeu nu trebuie asociat cu binele asa cum il vede mintea noastra. El este deasupra binelui si raului. Raul pare a fi provocarea netrecuta, experienta din care n-am extras aurul celest. Daca alegem sa vorbim cu varful muntelui vom descoperi ca printr-o digestie divina facuta cu iubire provocarea se trasforma in Intelepciune. Ati lansat cu siguranta in anumite etape, cereri bune ( il vreau pe Georgica si doar pe el pentru casatorie) si binele acesta s-a transformat in altceva. Activand energia unimii in provocare( ex: Ma predau Tie-Una si slujesc in Sfant Numele Tau) veti urca rapid muntele bucurandu-ma de sus de felul in care ati transformat experientele din viata voastra in intelepciune, rabdare si iubire. Deci ce este raul? Ignoranta, indepartare, refuz, evitare, cantonare etc
 16. Putem materializa in Unime( triunghiul cu varful in sus) cu ego( triunghiul cu varful in jos) in intuneric( cu pacte de intuneric). Ce aleg?
 17. Acolo unde in viata voastra credeti ca lipseste ceva….acolo o balanta plange.
 18. Pentru a echilibra balanta, incepeti cu Acceptarea a ceea ce este dupa care asezati ganduri, emotii, fapte de lumina care va cheama.
 19. Atentie la toate triunghiurile limitative: suparare pe viata-suparare pe oameni-suparare pe bani sau neacceptare-orgoliu-judecata sau dispret-furie-meschinarie, care pot dezechilibra balanta chiar daca faptele voastre par impecabile. Justitia divina stie ce ati pus alaturi de fiecare actiune. In acord cu ea vine si plata si rasplata.
 20. Multumiti, multumiti, multumiti pastrand credinta, iubirea, bucuria de a fi chiar si cand va este foarte greu. Continuati sa urcati muntele. In cupa unimii, visul, dorul, chemarea vor deveni realitate la timpul potrivit.
  Lucrati zilnic sa echilibrati balanta cu sfera mama, cu sfera tata, cu sfera copil. Doar in Centru apare Implinirea.
 21. In valsul cu sporul apare si roata cresterii in Unime: reamintirea, dezvelirea, constructia, sincronizarea/ desincronizarea, reconectarea, limpezirea/purificarea, intelepciune. Pentru a limpezi relatia cu banii, postiti, daruiti, puneti simboluri reiki pe carduri si pe bani, intrebati-va: cat este in dreptul vostru sa daruiti?
 22. Folositi simboluri reiki in materializare dar si triunghiuri de lumina care va pot sustine proiectul.
 23. Una din legile date de cei 24 de intelepti suna exact asa: Oricine va primi tot ceea ce merita si doar ceea ce merita. Puneti pe cardul divin cat mai multe merite de Sine. Impartiti si impartasiti cu ceilalti din rodirile de care va bucurati. Doar astfel copacul unimii straluceste.
 24. Oferiti la fiecare trei initieri, trei diagnoze, trei consilieri una dintre ele…ca dar. In felul acesta trinitatea interioara va raspunde, cautarilor, cererilor, dorurilor voastre.
 25. Cititi cu atentie pilda talantilor. Talantii sunt calitatile, pasiunile, dorurile, chemarile pe care e de dorit sa le inmultim.
 26. Iubiti ceea ce este asa cum este. Atitudinea determina evenimentele.
 27. Orice rescriere se face cu lumina.
 28. Cresteti-va drepturile divine, daruind, impartasind, dezvelind.
 29. Refaceti drumul interior, spaland fiecare pas in triunghiul iertarii, activant mantra unimii, stralucind in versul recunostiintei
 30. Activati cornul abundentei. Vizualizati-l si puneti-l pe carduri, deasupra casei, pe usa.
 31. In opera de christicizare, pastrati vie relatia cu Sfanta Trinitate si cand cheltuiti si cand primiti si cand daruiti.
 32. Creati contul lui Dumnezeu pentru fapte de suflet
 33. Toate provocarile financiare sau de alt gen ne sunt trimise de catre Sfatul Inteleptilor. Totul e drept. Totul e perfect. Atitudinea noastra in furtuna poate activa soarele interior, rescriind drumul.
 34. Tehnologii ca samadhi tank, luviom, somavedic va sustin in procesul de materializare. Invatati sa plutiti pentru a accesa comorile interioare.

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice