Marturisesc ca nu pot incepe valsul cu sferele de lumina si scrisul conectiv pana cand nu meditez spaland pasii zilei in triunghiul iertarii apoi intrand in Templul Unimii si lasand mantra sa curga apoi ascultand.

Versul divin se deschide in tacere in Graalul interior.

Putem folosi trinitatea inferioara(mintea lumeasca-inima-corpul) sa faca o frumoasa sinteza insa pentru a crea in adevar, cupa interioara trebuie aerista in ochiul smereniei, bucuriei de a fi, deschiderii catre Tot si Toate.

Actul de creatie este inaltare si acest zbor se face cu aripi de lumina.

Daca vreti sa aduceti zvac, talc, varf de intelegere in domeniul vostru, limpeziti pasul in triunghiul iertarii, faceti valsul in mantrele unimii, multumiti.

Sunt trei pasi care va activeaza corpul de lumina in asa fel incat sa atingeti Cerurile si in acest frumos joc ceresc, sa apara creatia, fuziunea, contopirea, indumnezeirea.

Aceasta dospire in Gratie este in primul rand o rescriere a noastra si apoi o hora cu Universul in care intram ca moase, sustinatori psi, visatori aducand in plan o idee, o inovatie, o talcuire de care Planeta si Umanitatea au nevoie.

De multe ori inainte de a scrie ma uit in ochii lui Isus…. cautand calauzire…..Azi despre ce e de dorit sa scriem pentru a sustine Arhistrategia de lumina pentru a urma Planul?

Si izvorul divin apare simplu, firesc, zburdalnic….atins de Copilul interior, caluzit de Ceruri.