Inaintea fiecarui salt de Intelegere apare descarcarea de informatii care se face prin intuitie, flow, meditatie, vis, film energetic, trialog. Te afli aproape de o Poarta si ai nevoie de indrumare si ea vine catre tine,  fizic sau nonfizic.

Este practic un raspuns al Cerurilor in structurilor tale, o confirmare a directiei si o sustinere a saltului. Toate trecerile sunt pregatite de triunghiuri trezitoare si toate se descfac in mii de sensuri atunci cand apar boltile de lumina.

Inaintea fiecarei intrupari pe ecrane holografice noi urmarim indeosebi aceste treceri de pe o linie de destin pe alta, de la un cerc de intelegere la  altul, de pe dealul interior pe munte, de la o borna de Sens la alta. Si acest film energetic pregateste trecerea ajutandu-ne sa luam cea mai potrivita decizie pentru evolutia noastra.

Imi amintesc cu bucurie de intalnirea mea cu Sfantul Grigore Decapolitu de la Manastirea Bistrita de Valcea. Aveam 27 de ani, tocmai trecusem printr-o separare dureroasa si incepea un partaj, ma simteam inca zdrobita de aceasta decizie si parca vroiam sa ma intorc in scoica in care nu ma mai simteam implinita de multa vreme insa ceva din mine ma tragea spre un alt drum, o alta poveste, o largire de SENS. Eram rupta in doua, ceva murea in mine iar o alta parte se pregatea de rodire si asa m-am hotarat sa merg la Sf Ana insa am ajuns la unul din protectorii si indrumatorii mei Sf Grigore Decapolitu. Abia intrasem in biserica si am fost invitata sa pun mana pe moastele care erau dezvelite desi nu era ziua Sfantului pentru un preot francez aflat acolo impreuna cu sotia lui. Eram a treia persoana si fiica si am simtit cum parca am primit o infuzie cu energie care m-a activat. Se deschisesera brusc in mine niste forte si pe parcursul a cateva minute am putut sa-mi vad viata in sens invers cu toate insertile ei ceresti pe care eu le onorasem sau nu. Astfel am  inteles si rostul marilor treceri pe care le facusem la 9 ani, la 18 iar acum se deschidea aceasta poarta la 27. Si dupa acel mesaj care s-a asezat ca o carte in structurtile mele am stiut care este Drumul. Primisem Harta, o Limpezire si multa sustinere Energetica.

Si ceea ce am simtit atunci si se repeta si acum, este deschiderea Cerurilor in Cupa care Esti care se face  inaintea fiecarei Treceri in taina Recunoasterii de Sine cu ghizii tai alaturi.. Este o regasire, o cina in Taina sufletului, o bucurie paradisiaca sa-ti amintesti Drumul, sa ti se dezvaluie Darurile si sa stralucesti in Impreuna-Una. Atunci cand povestea ta respecta in totalitate planul divin, fiecare trecere vine cu multa bucurie, paradis, regasire. Si nu lipsesc indrumarile de dinainte si nici rodirile de dupa. Pentru mine fiecare atelier conectiv pe care il sustin si fiecare initiere pe care o impartasesc este o Trecere pe care o fac cu voi in Impreuna-Una  in partitura aceasta de multe ori  dezvaluindu-se urmatoarele trei ateliere sau urmatoarele trei initieri ca si cum ai vedea un film inainte, un material pregatitor ca sa te bucuri dar sa si te acordezi la fiecare poarta care vine.

Trecerile sunt rodiri si ca fructul sa se devaluie, intreg copacul are nevoie de mangaierea Soarelui.