Eram la masaj in manutele unui om minunat care are darul de a te transporta. De ani de zile pasesc in alte dimensiuni ale fiintarii salutand Cerul, cu o calatorie aparte sau o revelatie sau o intelegere. M-am asezat pe spate simtind cum intreaga coloana imi este acoperita de o armura argintata. Am zambit…..privind soldatul cu cusma venit in aceasta sala sa-si incarce scuturile, sferele, sabiile…cu Lumina. Cine esti ….l-am intrebat? O farama din Tine!!! Descalecator din armata solara!!!!

Si ce faci? Imi las caii sa se adape pentru a ma umple cu lumina!!!!

Priveam cum ingerii nordului, sudului, estului, vestului deschisesesera 4 porti pe crucea acestor vremuri. Dupa ei veneau Descalecatorii, cei care tes vremurile Unind Cerul cu Pamantul, prin rauriri divine, lucrari ceresti, puteri divinatorii apoi paseau Stalpii si Graitorii. Impreuna alcatuiau Triunghiul in centrul lui….fiind Prefacerea!!!!

Am privit cum intreaga armura se imbraca in culori, sabiile fiind curcubeuu de lumina. De ce aveti nevoie de ele?

Pentru a delega, elibera, uni!!!

O sabie poate uni?Sabia poate fi insasi verticala prin care Cerul vorbeste cu Pamantul. Si scantiind devine tesatura, putere divina, Unime!!!! Am luat mana si am pus-o pe sabie simtind o curgere care ma strabate….Am ridicat-o in sus si am salutat firesc…..nordul, sudul, estul, vestul.

De ce incep asa? Incepi cu Tatal. Si apoi continui pana cand in centru crucii va aparea focul christic!!!! Aici se incarca sabiile Descalecatorilor. Salutam, le incarcam si apoi pornim sa ne facem Lucrarea.

Care sunt lucrarile voastre? Sa unim departarile aducand Cupa Unimii in Suflete. Sa inteleg ca lucrati cu cavalerii Unimii? Unii dintre noi suntem si cavaleri ai unimii. Dupa cum vezi cavalerii au simboluri pe mantii si cununi pe cap, noi suntem mai simpli in port insa dam glas acelorasi daruri. Aceste vremuri ne cheama Aici.

De ce aceste timpuri? Pentru ca sustinem, aparam, lucram impreuna la Prefacere.

Priveste focul christic. M-am uitat la el imbratisandu-l cu tot sufletul. Un sentiment aurit mi-a imbracat parca toate corpurile apoi am vazut cum o oaste neagra invadase umanitatea… de jur imprejur pe granitele de lumina fiind Descalecatorii, Cavalerii Unimii, Salpii de lumina, Arghanghelii, Civilizatiile de Lumina. Si cercul acesta numit granita se ingrosa devenind intr-un mod binecuvantat zid care radia lumina trimitand raze christice partilor intunecate. Si se strangea zidul, cerc binecuvantat avand in centru insa deasupra Triunghiul Divin.

Si zidul facut din raze de lumina ii ardea pe invadatorii, oprindu-le inaintarea. Nimeni nu lovea, nimeni nu tipa….insa zidul acesta circular ca o mantia uriasa …..atingea Totul, razele lui trimitandu-i pe invadatori….Departe. Cat va tine? Depinde de voi….Sa inteleg ca aici este chipul acestui timp? Aici sunteti voi si alegerile voastre…..si in centrul acestui zid de lumina, fricile, angoasele, razvratirile. De ce sunt atat de negre? Le-ati cultivat prea mult timp…le-ati dat putere!!!! O oaste mica neagra s-a desprins din marea fierbinte …..trecand printr-o mica deschizatura a zidului. De ce au fost lasati sa fuga? Si acest lucru e ingaduit…caci aceasta gaura….e nelucrarea voastra. Cum adica nelucrarea?….e lenea, fagaduita seaca, fuga de responsabilitate. Sa inteleg ca am promis ceva….si nu ne onoram Cuvantul? E rugaciunea goala, pacaleala mintii, desertaciunea. Zidul acesta ca o hora unimica sunt corpurile noastre de lumina, Unite.

In fiecare seara va asteptam sa tesem la acest zid de lumina. Si cu cat e mai puternic …cu atat vom putea opri …invazia.

Sa inteleg ca lumina christica venita din ganduri, sentimente si fapte inaltatoare……doar ea ne poate ajuta sa oprim aceste atacuri.

Doar ea…..

Pe cer Triunghiul divin crestea atingand cu razele lui si pe invadatori dar si zidul….Intunericul ramas se micsora…..devenind din aproape in aproape niste gheme condensate, stranse in ele, chircite. Asa fiind nu plecau….pareau ca sunt niste flori carnivore cu petalele stranse.

Se vor intoarce prin toata puterea pe care o dati fricii, supararilor, revoltei, necredentei, ignorantei. Cum asa?

Le hraniti zilnic, pacatuind cu ele.

Asta inseamna ca noi suntem invadatorii? Voi sunteti invadatii ce dati putere constienta….Invadatorilor.

Si ce putem face? Sa va jucati rolul ceresc, sa fremati cu darul vostru, sa straluciti in unicitatea revelata, dezvelita, sa va incarcati sabiile de lumina si scuturile cu virtuti…

Pare atat de greu…

E simplu cand va dati voie si greu cand lasati mintea sa va perturbe in lucrare. Incepeti astfel: Cu Tine-Una!!!!

Descalecatorul….a ridicat un scut imens…..si o sabie care parca nu avea sfarsit. Suntem-Una!!!!

Apoi mai multi descalecatori mi-au umplut privirea cu toate armele lor de lumina tesand Viitorul!!!!Armata solara va roaga sa ne fiti Aproape prin rugaciuni, invocatii, meditatii, fapte de lumina. Sa fim si Impreuna-Una!!!

Am privit cerul inundat de toti…… stalpi, graitori, familii de lumina. Crucea pulsa………si triunghiul de deasupra ne imbratisa pe toti ca un con ce inunda Fiintarea.

Cerul se aprinse ca o torta si un zgomot asurzitor …….strapunse zidul. Lupta continua spuse Descalecatorul lasandu-mi in brate un sul de hartie, o cupa micuta si o graime…

De pe varfuri venim

Cu brate unimice ne impletim

Salutand Prezentul!!!

Sa fim Intelepciune

Sa fim Iubire

Sa fim Plecaciune

In fata Domnului NOSTRU Isus Hristos!!!

Cu aripi de lumina va salutam

Pe varfuri de lumina Umanitatea vrem sa o inaltam

Eliberand tot ceea ce intunecat!!!!

In ochiul trezit

Dumnezeu a venit

Imbratisand Omul, Planeta, Totul!!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice