Mi s-a parut  foarte dragut sa-i vad in fografiile ghidului nostru Feliciano insa minunati si cu adevarat coplesitori au fost in realitate.

Intregul grup a intrat in apa cu ei si fara sa ne propunem o anumita configuratie am creeat un cerc in jurul delfinilor bucurandu-ne de prezenta lor, darurile lor, acordajul pe care ni l-au facut in energia bucuriei. In Madrid chiar in aceasta calatorie am reintalnit delfinii la Gradina Zoologica unde am asistat nu doar la un spectacol atingator ci la un real acordaj cosmic cu acesti Sustinatori ai Trecerilor, Decodori minunati, Indrumatori Deghizati, Medici ai Sufletelor. In Madrid erau sase adulti si 4 copiii-delfinasi in Amazon n-as putea spune numarul insa bucuria lor, topaiala, sunetele lor minunate au activat memoria divina intarcandu-ne pe toti la frecventa iubirii de unde Impreuna emiteam in Unime pe razele bucuriei, frumusetii, caldurii.

Grupul nostru era compus din 8 oameni insa Feliciano un brazilian minunat a sculptat o echipa care vorbea in n limbi in asa fel incat doar zambetul si bratele lui imense putea atinge dansul nostru Impreuna.

Copiii au fost foarte fericiti ca au putut atinge delfinii roz, au innotat cu ei, fetelor lor erau inundate de zambet iar timpul nu mai conta…paream ca toti ne mutasem in taramul delfinilor activand in acordeonul trairilor un plin intraductibil, o fericire paradisiaca si un fosnet bucuros care curgea ca o fantana arteziana peste intregul grup, peste fluviul Amazon intarind legaturile, desfundand cararile, creend boltile dintre noi si lumile subtile.

Am simtit undeva ca delfinii nu sunt doar daruri pentru ochii sufletului ci si inteleptii care se sacrifica pe altarul treziei noastre, ajutandu-ne in treceri in opera de reintregire.

Privind apusul, delfinii si copiii am inteles ca temele nostre de viata pot fi inchise si cu ajutorul lor in energia bucuriei, recunostiintei, caldurii cu singurul efort de a vedea ca nimic nu este intamplator, darurile Universului sunt peste tot iar rozul este chiar in sufletele noastre.