Intalnesc foarte multi oameni si am bucuria lor uitandu-ma in tesaturile interioare atat cat mi se ingaduie si este relevant pentru trialogul nostru.

Sunt multe spirite batrane intrupate in RaMaNia care imi inunda Cerurile cu o simpla pivire si cu care zbor atat de frumos sunt si mai multe spirite cu varste astrale medii care au entuziasmul zborurilor vii, inalte a marilor inaltimi si freamatul ne anima intalnirile sunt spirite tinere cu care incearcam sa decolam si cand atingem varful dealului ne bucuram asemeni copiilor.

Combustibilul divin pentru zboruri este format dintr-o trinitate: bucurie de a zbura, iubire de tot si toate, avant in evolutie.

Atunci cand va crosetati prea multe capace de tipul: nu a venit barbatul, nu mai am timp sa fac copiii, pe mine nimeni nu ma iubeste, de ce colegul meu are mai multe case decat mine, luminitele se sting in amurgul nerecunoasterii.  Degeaba va ridicati un pic …nu va puteti bucura de priveliste si nici nu puteti vedea ceva ce nu este pe raza asteptarii voastre.

Incercati sa luati cu asalt Cerurile fara pretentii, asteptari, proiectii. La fel intalniti-va si cu oamenii frumosi din jurul vostru sau zburati in ateliere, integrand ceea ce vine catre voi, fara judecati, etichete, generalizari, ofuri.

Chiar daca primiti pere si va doreati mere, bucurati-va de ceea ce ati primit. Toamna rodirii voastre avea nevoie in panere de fructe si legume de care poate nu stiati.

Ceea ce va mototoleste zborul este confortul, orgoliul, cred ca stiu, vinovatia, rusinea, meschinaria, ipocrizia, atasamentul, murdaria interioara, limpezirea incompleta, atasamentele, gandurile pitice, vreau acum, dorintele prea multe, nesinceritatea.

Si daca sunteti intr-un trialog, atelier conectiv, calatorie spirituala si nu decolati…intrebati ce s-a asezat pe aripile voastre si nu va sustine zborul?!

Cu cat sunteti mai vii inlauntrul vostru si mai lucratori in triunghiurile divine cu atat veti primi la Centru, n mesaje intregitoare.

Vizualizati o calatorie sa spunem in Peru si 12 triunghiuri divine care sustin aceasta desfacere de Sens. Zi de zi cereti acestor trinitati sa va aduca indrumari care sa va bolteasca pelerinajul. Pregatiti aceasta calatorie sau alta cu cel putin 3 luni inainte urmarind descarcarea de Sens si pe parcursul valsului cu fiecare unitate de sens din trena calatoriei care o faceti.

Atunci cand decolati triunghiurile divinine va hranesc Centrul cu mesaje, initieri, bucurii intregitoare. Cand stati la sol, avionul are aripile blegite, interiorul scanceste, soare interior nu radiaza.