Nu va grabiti sa intrati in procesul decizional, victimizandu-va sau ca mici calai, judecand sau indepartati de poveste cultivand Distanta, Supararea, Furia.

Nu din rolurile pamantesti e bine sa luati hotarari ci dezbracati de asteptari pasind in centrul triunghiurilor potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale Unimii, deschisi sa primiti indrumari de la Sfatul Inteleptilor.

Incepeti limpezind valul, fara asteptari.

Intrati in triunghiul descris de Sfera Mama, Sfera Tata, Sfera Copil facandu-va iertarile fata de Tot ce ati creat Acum si Altadata.Oftati, cascati, lacrimati, spaland tesatura vremurilor. Si cand norul a plecat priviti soarele interior. Ce va spune?

Orice decizie mica sau mare luati-o cu Sfatul Inteleptilor in Ceruri dupa trei zile de post, dupa initieri, ateliere conective, revarsari de Sens cerand constient indrumari de la Domnii Destinelor.

Veti simti intr-o dimineata neasteptata ca in cupa interioara, decizia a venit, ca o sferuta minunata umpluta de Ceruri.

Nu e usor sa ai un Accept mare al Sfinteti Trinitati pentru un pas mic sau un pas mare insa in adevar asa se configureaza Calea. Nu in triunghiul cu varful in jos tesand ambitii, dorinte pitice, futilitati ci in triunghiurile de lumina in Centru, cu Inteleptii, Aproape.

Deciziile mari sunt tasniri pline de sens care nu sunt insotite de multe ori de logica lumeasca dar care stralucesc creeand un nou drum in padurea intelegerii, aducand noi sensuri pe bolta unimii.

De multe ori ele au o putere inexplicabila configurata in triunghiul bucuriei-iubirii-pacii care nu poate fi argumentata …pentru ca este si atat si aceasta putere rostogoleste ghemul decizional prin hatisul materiei pana cand proiectul in sine devine un soare frumos pe o straduta sau mai multe.

Orice decizie mare din acest ciclu 2017-2026 contine un simbol al unimii care trebuie decriptat pentru ca aripile proiectului sa se dezvaluie.

Si ca sa le aflati, lucrari idea voastra in gradina triunghiurilor de lumina pana cand din insasi Centrul ei, dezvelirea va fi completa.