Prima etapa in procesul decizional este retragerea sustinuta de post, tacere, patrundere in vers divin. Timp de trei zile limpeziti-va interiorul intr-o manastire sau in natura. Pastrati starea de cupa, lucrand cu triunghiurile trezitoare. Daca va simtiti sufletul incarcat, spalati-l cu apa iertarii.

A doua etapa este trialogul. Identificati un traitor de Sens si luati cu asalt cerurile cristalizand din aproape in aproape, Alegerea.

A treia etapa este legata de triunghiurile schimbarii. Daca alegerea are acceptul Sfintei Trinitati cereti sustinerea lor in realizare. Activati proiectul in centrul lor, mentinand detasarea, bucuria de tot si toate, deschiderea.

A patra etapa este recunostiinta. Multumiti simplu, sincer, onesc pentru alegerea facuta

A cincea etapa se numeste a impartasi in Unime. Daca alegerea v-a dus catre un dar, o bucurie, o intregire povestiti despre ea si altor persoane.

Nu va grabiti in marile alegeri. De asemenea nu analizati in exces. Iesiti din zgomotul gandurilor si din colbul fricilor, lasand marea curgere sa va limpezeasca si sa va ajute in gasirea Caii.

Uneori trinitatea inferioara formata din minte-inima-corp avand la mijloc personalitatea bazata pe ego vrea sa aleaga singura fara stapanii casei, sufletul si spiritul sprijinindu-si alegerea pe dorinte haotice, nevoi de baza, frici.

Practicati retragerea lasand  timpul sa cearna divinul alegerii.

Pe bolta regasirii, steaua interioara va atinge Pasul.