In procesul decizional Sfera Tata invoca Trinitatea care initiaza, Trinitatea care accepta sau refuza, Trinitatea care hotareste.

E greu de crezut pentru noi pamantenii ca sunt atat de multe etape inainte ca un centru holistic sau o gradinita sau o inventie sau o scriere sa ia nastere si ca nu noi suntem autorii ci doar participantii la creatie insa ceea ce este important pentru Omul din noi in materializarea unor hotarari ceresti este legat de triunghiul descris de credinta, iubire, detasare de felul in care il marturisim in Impreuna-Una pentru a fi moasele sau nasele sau cocreatorii unui proiect mic sau a unei inventii secoliste sau mileniste.

In sine, pregatirea noastra din Ceruri ne aproprie de un rol principal sau secundar dintr-o piesa nescrisa de noi care insa va fi jucata de noi.

Lumina noastra interioara decide rolul jucat iar triunghiurile activate ne sustin in ceea ce spunem, rescriem, alegem atunci cand imbracati cu rolul respectiv incercam sa-l ducem catre nota lui cea mai inalta.

Poate ca ati vrea sa auziti ca voi sunteti autorii totali ai unei idei, pictorul, poetul, inventatorul, chiar creatorii insa daca ati derula cu incetinitorul flow-ul in care intrati inainte de a veni subiectul unui tablou si chiar si dupa aceea ati observa ca sunteti adeseori rapiti in Gratie, ca somnul este un bun sfetnic, ca sunt momente cand lucrurile aterizeaza pe neasteptate, ca de multe ori pensula sau pixul o iau inainte, ca parca ceea ce s-a scris va depaseste nivelul de cunostiinte, ca tabloul insusi este pictat de altcineva voi fiind doar marturisitorii, mainile divine in actiune, participantii la creatia lui Dumnezeu.

Ori de cate ori oamenii ma intreba cand va fi urmatorul atelier conectiv, imi vine sa spun cand Sfanta Trinitate va hotara, eu fiind doar scribul si canalul.

Incercati sa asezati un gand sau o chemare sub forma unei geometrii exact in miezul unei cruci, in centrul ei. Activati cu simpla intentie unul sau mai multe triunghiuri, imbracand crucea intr-o sfera de lumina. Lansati mesajul vostru pe spirala ascendenta lasand Sfanta Trinitate sa hotarasca daca acel proiect este spre Binele cel Mai Inalt al Tuturor.

Cand decizia a fost luata in Ceruri ea va cobora si pe pamant prin trei luminatori care va sustin invizibil proiectul si unul sau trei participanti care il materializeaza.

Si cand gradinta zambeste, incercati sa va amintiti de cei trei sfinti, luminatori, inspiratori ai ei. Exprimandu-va recunostiinta, proiectul va straluci ca un soare mic dand glas si altor proiecte luminatoare.