Cand suntem in aresturi de vointa, deciziile noastre sunt pitice sau suferim de indecizie sau tot ceea ce emitem se topeste doar o intentie ramane pe cerul interior si aceea palida.

Faca Se Voia Ta Doamne nu inseamna ca nu depunem eforturi sa crestem lumina interioara, sa ne aliniem la Voia Divina, sa fructificam experientele vietii. Ne predam …….controlul, atasamentele, dorintele. Lasam cheile triunghiului cu varful in jos( format din minte, inima, corp) Sinelui Divin ( triunghiul cu varful in sus). Abandonam scenarita mentala si emotionala. Ne spalam cu lumina. Ma predau tie si Slujesc in Sfant Numele Tau. Imi las personalitatea care vrea, e atasata, se gandeste la castiguri…si te invit pe tine Creator, Instanta superioara, Inteligenta cosmica, Treime in Unime sa decizi prin mine. Si asa apar cele mai frumoase hotarari si rauri divine vin sa inunde teritoriile vietii pentru ca deciziile cu un accept mare …….creeaza valuri de minuni. Apar banii, oamenii, toate lucrurile se leaga, solutiile sunt out-of-box.

Nu e usor sa te dai de o parte. Sa nu ai un punct de vedere, sa nu decizi din mintea logica analizand fiecare cuvant, sa nu vrei sa te impui ca personalitate. Experimentati o saptamana deciziile bazate pe intuitie cele care apar cand mintea divina se uneste cu sufletul si apoi reveniti la deciziile logice daca mai vreti. Ce culoare are saptamana in care s-a decis prin voi?Cum va simtiti viata? Ce salturi de intelegere apar?

Triunghiul cu varful in sus cel care este format din corp cauzal( idei inaltatoare), corp budhic( sentimente inaltatoare), corp atmic( fapte inaltatoare) este gazda deciziilor ceresti ca salturi de constiinta.

Nimic de la mine. Totul de la Tine.

Sunt Graalul Tau.

Ma predau tie.

Sunt Una cu Tine. Sunt Tot ceea ce Sunt. Eu sunt

Deciziile ceresti apar cand practicati predarea, lasati controlul, atasamentele, conditionarile, proiectiile, va conectati la Centrul vostru sunteti cupa divina in care ambrozia cereasca coboara. Ridicand lumina interioara, graiul divin va atinge teritoriile vietii voastre, aducand stralucire christica.