Striviti de experiente care iti afecteaza bucuria interioara, coplesiti de regrete, vinovatii, tristeti, adeseori oamenii adopta DeCeMia o boala a sufletului care iti apasa Acum-ul, inghetand totul. De ce (mie) mi-a murit barbatul? De ce (mie) mi s-a dat ordin de restrictie? De ce (mie) parintii nu mi-au dat casa? De ce (mie) nu imi vin copiii? De ce mie? Ascultand aceasta intrebare te conectezi la corpul umbra, mintea duala care compara( de ce mie nu-mi vin copiii si tiganului din colt…da?!!!) dar si la astralul inferior, la suparare-furie-neacceptare sau la orgoliu-revolta-blestem sau la tristete-neprimirea experientei-deprimare. Din orice triunghi limitativ ar tasni aceasta DeCeMie ea nu va sustine sa ajungeti la corpul cauzal si sa aflati care sunt radacinile/ cauzele pentru care ati fost parasiti de trei sotii sau nu va merge bine la serviciu sau ati pierdut casa?!…. Si cauza nu se afla la exterior ci intotdeauna in interior si ea nu poate fi accesata cand triunghiurile cu varful in jos se activeaza…..ci doar facand pace cu situatia si cu toate verigile ei.

Accept ce este asa cum este sau Primesc ce este asa cum este sau Ce este este si ce nu este nu este

Aceste mantre va sustin sa inchideti poarta supararii-revoltei-furiei si sa dati voie unei noi etape, cu alte teme si bucurii sa va viziteze. Si cand insistam in Decemie pot aparea noi boli sufletesti cum ar fi Lace bunita( La ce bun?) noaptea grea a sufletului, depresia, cancerul etc. Si scufundandu-ne in aceste triunghiuri reci cand se bazeaza pe revolta-orgoliu-suparare sau sfasietoare cand se bazeaza pe tristete-deprimare-plans, vom agoniza o vreme tarandu-ne la nivelul corpului umbra fara a vedea cei trei munti care ne sustin in Dezvelire, corpul cauzal( varful intelepciune) corpul budhic( varful iubire) si corpul atmic( varul Adevar). Si doar cu intelepciune si iubire vom descoperi Adevarul legat de aceea situatie sau de acel om. Revolta si tristetea sau razbunarea si orgoliul nu ne pot conduce decat la funduri de prapastii in care putem doar agoniza.

Uneori aceasta decemie ne conduce la razbunari, blesteme, razboaie infinite in noi sau in exteriorul nostru. Victima isi dezbraca mantia suferintei si vine pe scena ca dominator, tata punitiv, agresor …aratandu-si toate sabiile si punctand ca nu merita aceea experienta, aceea provocare. Insa nu universul este de vina si nici x sau Y ci ea a atras aceea nenorocire pentru a desavarsi/ intregi ceva din interiorul ei.

Prin intrebarile potrivite putem ajunge in miez, in centru daca stim sa activam triunghiurile de lumina. Cine sunt? Ce parti din mine au atras aceasta experienta? Care este perla sau salba de intelegeri pentru aceasta situatie ? Ce ma invata aceasta nenorocire? Care este sensul/ talcul mortii tatalui meu?Care sunt varfurile de munti ce se dezvaluie in aceasta provocare?

Si cu iubire, intelepciune, clar putem accesa ( la nivelul centrilor, 6-7-8) cartea vietii si putem descoperi intr-o alta viata sau in karma de neam sau in viata aceasta, buchetul de cauze care au condus la omor sau la respectiva boala, plecarile dureroase sau accidentele cumuland uneori restante vechi, plati accelerate ce capata sens in Lumina Dezvelirii.