Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Caldura ta,

Intelepciunea ta,

Coloana sa fie!!!

Cu ochi ceresti,

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne,

Iubindu-ne,

Inaltandu-ne!!!

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam, Mantia ta!

….

M-am sculat plutind printre aceste versuri divine. Erau vii asemenea unor valuri matasoase, atingandu-mi toate structurile. Intr-un fel minunat, desi le activasem de n ori, acum pareau aurite. De fiecare data imbracau o alta culoare lucrand mai mult in mine pe tema iubirii sau a protectiei sau a asezarii…Acum erau o poarta aurita, o poarta vie. Alaturi de mine se afla Azra, AraN si Yara. Am intrat prin poarta si am ajuns intr-un loc plin de mireasma, alb-bleo cu irizatii argintii unde o carte frumoasa vie cu foi-acvarii ne astepta. Parea ca fiecare realitate tasnea dintr-o energie sau dintr-o tesatura de energii. Triunghiul-calauza imi spuse ca nu sunt realitati sunt alegeri ce pot deveni constructii in realitatea divina. Am privit cartea apoi m-am apropiat de ea ……atragandu-ma foarte tare o tesatura-curcubeu. Am patruns in ea plutind prin toate culorile vazand deodata prin insasi bolta creata …un rasarit minunat…un soare radiant, care isi desfacea razele din aproape in aproape fiecare raza fiind o virtute. Corpul soarelui era aurit insa bratele lui aveau culoarea fiecarei virtuti care pe masura ce se impreuna cu lumina christica devenea …Aurie. Ma uitam cum se pregateau aceste bijuterii ceresti si eram plina de freamat. Cupa interioara, insasi Graalul era…atins de aceasta Maretie, Bucurie, Revelatie. Participam la un atelier in Soarele Christic, o Prefacere. Mi-am intrebat ghizii de ce sunt aici? Sa slujesti…

Sa slujesc?

Cum?

Participand cu structurile superioare, cauzal, budhic, atmic la aceasta contopire, activare, unime. Pentru mine este o bucurie nu as spune o slujire……Ajuti christul launtric sa-si desfaca aripile. Slujesti aici si apoi pe pamant. Te pui la dispozitia Soarelui Divin, spuse Azra.

M-am apropiat de prima virtute….si am vazut o lumina lichida care curgea….peste multi pamanteni, activand corpul cauzal……germenii lui, lasand o radianta aici care sporea pe masura ce acesti oameni se deschideau in Ceruri. E Intelepciunea imi spuse Azra!!! Cunoasterea divina e peste tot acum, valurile au cazut insa doar in experienta limpezita, luminata, imbratisata ea devine Intelepciune. Nu inteleg. Vorbim despre intelepciunea unita cu iubirea nu despre intelepciunea impietrita apanajul spiritualilor orgoliosi.

Am inteles…..fara iubire, experienta nu isi cerne acele salturi de intelegere care alcatuiesc intelepciunea.

Azra imi arata cum lumina plamadea flori ale intelepciunii, cristale ale intelepciunii, cununi. Si toate veneau pe aceasta raza atingand centrii superiori ai pamantenilor …deschizandu-le radianta proprie.

Apoi m-am apropiat de raza bucuriei…era roz….si sentimentul pe care il aveam era de freamat. Priveam cum aceasta extensie a soarelui atingea sufletele si deodata corpul budhic, corpul sentimentelor inaltatoare se activa. Nu este vorba despre bucuria pamanteasca, placere cum ii spuneti voi…spuse AraN ci despre aceasta inaltare calduroasa si neconditionata in care sufletul vostru se bucura pentru ca se infaptuieste Voia Domnului. Am simtit ca bucuria atinge orice copil ….si apoi anumiti adultii. Doar cei care se deschid…isi dau voie sa o simta, sa o primeasca. E un dar ceresc, o cununa a recunoasterii de Sine.

Apoi am mers la o alta raza ………a discernamantului. Fara transformare si transmutare, aceasta raza nu se activeaza spuse Yara. Intelepciunea impletita cu iubirea si detasarea duc la discernamant. Vei simti in toate razele Treimi…chiar daca vorbim despre una mai mult. Treimi in Unime.

Imi dau seama ca doar cernerea unei provocari in noi….si activarea chipului ei christic ne poate conduce la Discernamant.

Nu este greu de obtinut acest aur celest spuse Yara …insa voi pamantenii va grabiti scuturand prea multa negura peste provocari care in adevar sunt experiente transformatoare. Fara ele nu puteti simti acest aur celest, nu puteti trai virtutile.

Cum ar putea comunica orice om cu soarele divin?

Deodata am auzit o rugaciune…ca o melodie curgand.

Soare christic,
Primeste-ma, imbratiseaza ma, iubeste-ma,

Eu la Triunghiul Celest vin

Cu toate fortele treimice ma inchin

Coboara in mine

Suntem Una cu Tine!

Curgerea aceasta sporea……aducand soarele mai aproape. Am simtit sa-i contemplu maretia si atat…..si dulceata lui mi-a coplesit interiorul. Radia in tot, daruind tot.

Apoi am repetat……intr-una Soare cristic primeste-ma!!!!

si o voce suava…a raspuns Esti primita. Sunteti primiti. Acasa!!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Triunghiul divin sa va deschida drumurile si intelepciunea sa va fie calauza!!!!