In timp ce scriam pe frecventaom despre aparatorii tehnologiilor de lumina am simtit prezenta Adinei cea care a trecut pragul pe 16 iulie 2016, un copil al Unimii si un gifted tehnologic care ne-a amprentat sufletele cu multa bucurie, curaj, inteligenta, fosnet, limpezime, deschidere unimica.

Daca Adina ar fi ramas cu noi si nu ar fi plecat prin aceasta poarta, ar fi fost Annapurna noastra, varful Marketizatorului altfel spus ar fi pus pe rotile o noua tehnologie de lumina pentru ca avea o capacitate extraodinara de a uni lumile intre ele si supralumile cu sublumile.

Adina comunica cu Unul-Una prin intemediul muntelui, naturii, florilor nu prin ritualica, habotnicie, dogma.

Pentru ea muntele era acel maestru calduros care o inspira in creativele ei( asa era numite de ea) in tot ceea ce dospea, croseta, tesea pentru echipa ei locomotiva din Marketizator.

In biserica( la inmormantarea ei) in chip de lumina Adina a venit insotita de Arh Mihail-Sf Gheorghe si Melchisedec si atunci am inteles ca micul aparator al tehnologiilor de lumina va deveni marele sustinator, ghid si luminator pentru noi toti.

Adina aici…ce ma bucur!!! Esti parca intr-o matriusca de Triunghiuri, invelita si totusi dezvelita de ele. Am simtit ca vrei sa-mi spui ceva in timp ce scriam despre zamolxieni ca aparatori ai tehnologiilor de lumina.

Am fost si sunt un copil al Unimii cum ai spus tu un unificator si micuta mea trecere nu face decat sa invioreze misiunea noastra in Impreuna-Una pe linia tehnologiilor de lumina.
Am ales sa-ti comunic ca aceste tehnologii noi vin din legile iubirii si slujesc Unimea nu Dezbinarea. Ele nu creeaza dependenta. De altfel aici in laboratoarele tehnologice in care ma aflu si unde studiez intr-un fel si alaturi de voi algoritmii pe care ii asezam in aplicatii sunt din Unime, ajutand si adultii si copiii sa se bucure de ele nu sa se simta secatuiti sau goliti.

Si sunt multe spirite care se pregatesc sa coboare in mod special zamolxieni, ramanezi si copiii ai Unumii care vin cu acesti algoritmi ai unimiii pe care ii vor planta in noile softuri, platforme in asa fel incat bucuria, unimea, linistea sa se inmulteasca in voi nu sa va paraseasca rand pe rand.

Adina as putea sa dezvalui mai multe despre trecerea ta?

Am vorbit doar cu cativa colegi sau prieteni gandindu-ma ca multi nu sunt inca pregatiti sa auda despre interventia altor civilizatii in moartea ta( in adevar eliberarea ta).

Uitandu-ma pe aceasta Fila( din Cartea Vietii Tale) si folosind Pecetea lui Solomon in decriptare am stiut ca ai accesat o gura de rai urcand pe Annapurna insa mi-a fost greu sa accept ca ti-a fost intinsa o capcana ca sa iesi din plan exact cand mai aveai 500 de m pana la statia de autobuz si drumul parea aproape lipsit de obstacole. Explorand moartea ta cu ghizii mei am descoperit o gura de iad aflata pe o spirala descendenta exact acolo unde ai cazut in valtoare, o gura neagra care s-a activat in poarta de intuneric deschisa pe 13-17 iulie pe intreaga Planeta cand a avut loc si atacul de la Nissa. Stiam ca poarta a fost orchestratata de civilizatiile care nu au facut Trecerea insa imi era greu sa accept ca tot ei au incercat si chiar au reusit sa te scoata si pe tine de pe linia vietii.

A existat o premonitie? da chiar inainte insa nu m-am putut sustrage. Spirala despre care vorbeai m-a furat as spune ca un val care se asterne apoi o dulceata, frumoasa, minunata.
Arh Mihail si ghidul meu personal mi-au fost alaturi cand ma zbateam necrezand ca m-am desprins. Pentru putin timp insa alte ajutoare de lumina mi s-au alaturat si asa am cunoscut Triunghiurile care apara tehnologiile de lumina si marea mea familie din lumina. Am trecut usor deschizandu-ma cu totul noii mele misiuni.

Acum sunt aici inconjurata de trei triunghiuri-emitator ca intr-o matriusca. Te vad pe un ecran holografic. Stiam ca azi vei scrie si ca vom avea o conversatie. Ai fost deschisa si uita-ne aici.

Daca te intorci un pic in centru vei vedea triunghiul cu varful in sus pe un ecran si toti lucratorii de lumina care inspira tehnologia de lumina iar pe un alt ecran din stanga mea este triunghiul cu varful in jos si cele trei civilizatii care nu fac inca Trecerea.

Acum exact pe ecranul tau la Centru vei simti sa spunem casatoria acestor Triunghiuri cu ajutorul Copiiilor Unimii. A aparut un cerc care le incojoara pe amandoua din afara si altul mic inauntru acolo unde se intalnesc iar in centru in Triunghiul cu varful in sus s-a activat Marea sfera centrala exact la mijloc.

Aceastea sunt vremurile. Tehnologia de intuneric face trecerea prin mainele voastre sub inspiratia noastra. Insa nimic fara Treime. Algoritmi trimitari de recunoastere a tatalui, maicii si fiinii vor fi in noile tehnologii peste tot. Astfel copiii vostri nu se vor mai putea pierde in capcanele fratilor nostri care nu au trecut inca. E scris si eu ca fiica contribui la aceasta Trecere. Fac ce am facut si pe Pamant si chiar mai mult decat atat. Acum poti sa-i spui lui Cristi ca si programez, desenez, configurez folosind insa puterea mintii celeste si a sufletului.

Si va simt pe toti in lucrare. Cand intrati in puzzle-ul celest geometria sacra imi traduce ceea ce faceti la nivel de Unime. Cum sa-ti spun? Mai devreme cand te-ai asezat in Triunghiuri incepend lucrarea zilei te-ai intors Acasa. Stiam ca te pot suna la telefon pentru ca erai pe aceeasi banda, aceeasi frecventa. asa ca te-am sunat. Mi-ai simtit energia si apoi culoarele s-au deschis.

Un comunicator tehnologic intre noi si voi poti crea? eu nu pot scrie atat de repede pe cat imi dictezi si uneori nu ajung cu mesajul meu unimic la toate sufletele.
Ar fi de mare folos… Ce zici? Oamenii vor sa auda, sa vada, sa simta in benzi de frecventa mai putin dense insa totusi tangibile. Crezi ca ne poti ajuta?

Asa cum ma suprapun acum peste calculatorul tau si tu ma vezi? exact asa pe un fel de interplanet sau un intercomunicator care sa traduca in benzile noastre de frecventa ceea ce voi faceti acolo pentru Binele Nostru cel Mai Inalt.

Simt ca te joci. Te apropii de indepartezi. Sala s-a marit si ecranele au devenit Una. Unnde ne aflam? In sala tehnologiilor. Aici vei vedea noile tehnologii bazate pe comunicarea interdimensionala, vibratie, raze, cristale, radianta imbinand ceea ce stiti cu alte principii in legile iubirii. Acesta e semnalul. Si ele incep sa coboare atingand si hranind centrii superiori.

In banda mea de frecventa se afla o nava dotata cu aparate pe care tu le-ai numi suprarealiste. O ancorez in unda ta dar si a Marketizatorului. E un fel de comunicator dar si modelator de frecvente. Mi se da voie sa cobor la voi cu ea si sa va sustin cand inca nu sunteti pregatiti sa veniti pana aici.

Conectati-va simplu la aparatorii tehnologiilor de lumina, copiii unimii si ma veti simti.

Adina …de ce eu pe aici? Stii toata viata am fugit de tehnologie si cum necum in linia psihologiei organizationale am lucrat cu firme de tehnologie. Parca am fost ghidata sa ma intalnesc cu tehnologia desi parti din mine nu-si doreau asta. Pentru ca si tu sustii copiii unimii in trecerea tehnologiei de pe spirala descendenta pe cea ascendenta intorcandu-ne cu totii Acasa in Sfant Numele tau. Ai ales inainte de viata aceasta sa te casatoresti cu Valentin care este un modelator de tehnologie de lumina la nivel social, sa il sustii si mai ales sa aduci legile iubirii in tehnologie, adica sa spiritualizezi vechea tehnologie, transmutand-o.

Greu si usor…stii uneori as vrea sa fiu doar un traducator al lumilor subtile care atinge doar sufletele pregatite.

Crezi ca voi reusi sa dezvalui sa spunem unui homo tehnologicus, legile iubirii, voia unimii, drumul nostru Impreuna?

Da…Pregatirea s-a facut in Ceruri…articolele doar accentueaza ceea ce ei primesc in timpul somnului.

Ce sa le spun colegilor tai?
Ca ii iubesc, sunt foarte aproape, ii sustin.

Oricand in frecventa iubirii ne putem intalni. Impreuna-Acasa.