M-am gandit sa vorbesc un pic despre aceste tasniri de Sens pentru ca ele nu sunt rodul imaginatiei si nici rezultatul experientelor mele din viata aceasta.

Sunt pura contemplatie.

Cu cateva ore sau zile inainte sa primesc o anumita informatie in geometriile sufletului se deschide un con frumos de lumina iar la nivelul chakrelor transpersonale sunt pregatita activ oriunde as fi putand sa vad pe ecranele interioare, sau in ochii sufletului, initierea, povestea, articolul, atelierul care urmeaza sa vina.

Uneori sunt chemata de anumite locuri si oameni pentru ca in trialog sa fac descarcarea de informatii.

Mi se pare firesc sa aduci de Sus informatii pentru ca acolo este Adevarul.

Meritul tau ca ghid si canal este doar acesta: sa te ridici pe varfurile interioare pentru a aduce in dimensiunea aceasta informatii relevante pentru evolutia conationalilor tai dar si a intregii umanitati.

As vrea sa fac o precizare. Fiecare traitor de Sens isi are misiunea lui in puzzle ul divin. Cu mare drag aleg sa pun luminile pe spiritele batrane care s-au intrupat in aceste vremuri aici: Melfior Ra, Raza Ra s.a. si care fara a avea marketing-ul americanilor, ca niste albinute aduc din florile cunoasterii, polen pentru trezia noastra, pregatind in laboratoarele proprii, nectaruri speciale.

Noi toti facem aceasta lucrare in Impreuna-Una! Noi toti aducem de Sus, povesti frumoase pentru sufletele tuturor!

Daca ii veti intreba pe americani care este Misiunea Romaniei s-ar putea sa nu stie sa va raspunda insa daca veti intreba un traitor de Sens de aici ce au de facut romanii in aceste vremuri pe aceste plaiuri, veti primi foarte multe informatii. De ce?

Pentru ca Ramanie este un spatiu-portal si pe merite orice spirit frumos poate aduce din bibliotecile divine, informatii relevante despre noi. E firesc ca traitorii de Sens de aici sa fie mai aproape de Noua Romanie decat un englez sau un francez.

Binenteles ca si ei pot descarca informatii despre noi insa este foarte importanta intentia, credintele cat si triunghiul trezitor in care faci download-ul. Daca esti convins ca America, tara ta va conduce lumea 1000 de ani de acum inainte si intentia ta este sa revelezi lumii acest lucru, atunci informatia primita poate fi influentata de ceea ce crezi sau vei citi in cartile divine doar despre Misiunea Americii.

Toata lumea poate citi despre viitorurile tuturor insa retineti este foarte important sa faci descarcarea de informatii in triunghiul Bucuriei de a fi –Recunoasterii de Sine-Deschiderii fara subiectivitati sau false patriotisme.

Traitorii de Sens care sunt cu noi aici si care sunt spirite batrane au detasarea, puritatea si mai ales smerenia de a aduce in dimensiunea aceasta ateliere, initieri, povesti relevante pentru evolutia noastra a tuturor in Impreuna-Unul.

Daca priviti Ramania cu iubire, ea este exact punctul din centrul Cercului, constiinta lui Dumnezeu vorbind Noii Lumi, sufletul Noului Pamant.

E firesc ca din Centrul tuturor lucrurilor sa poti aduce mai lesne informatii despre noi decat din alte parti.

Gratia sa fie cu Noi si Impreuna-Una!