Din centrul nostru. Universul in care traim are forma unui con in care se activeaza o spirala ascendenta. Omul prezent, conectat, atins de razele soarelui christic paseste din centrul lui pe aceasta spirala fiind ghidat de miez/ centru in alegerile inaltatoare pe care le face.

De obicei oamenii incep schimbarile….pe orizontala cand s-au plictisit, schimband canapeaua, televizorul, job-ul, eventual sotia. Si observa dupa ceva timp….ca se intorc in aceeasi bucla emotionala si existentiala chiar daca au facut anumite alegeri exterioare. Schimbarea incepe cu limpezirea chipului interior, cu triunghiul iertarii, spovedanie, impartasanie, constientizari in lumina constientei, cu lucrari de lumina care pot activa varfului muntelui interior. De acolo de pe culme privind valea ne putem da seama ce schimbari interioare si exterioare ne-ar putea sustine in opera de indumnezeire. Uneori……nu mai e nevoie de ele. De ce? Pentru ca odata ce s-a activat verticala interioara si centrii transpersonali graiesc, alegerile interioare sunt vii, calduroase, pline de bucurie. Deodata aceeasi canapea radiaza intr-un fel aparte pentru ca noi radiem .

Schimbarea este o innoire interioara, o activare a verticalei ceresti, o inviere. Si cand ea e puternica in noi si orizantala vietii se umple cu bucurie, abundenta, liniste.