Lumina increata din cele 3 zile de intuneric care vor veni

In zilele din urma, cele care marcheaza trecerea de la o etapa de evolutie a umanitatii la alta, vom afla si intunericul celor 3 zile ( asa cum el a fost profetit) dar care nu va putea ramane cu noi si in noi, pentru ca vremea lui s-a dus.

In acele zile de clocot si strigat, lumina increata va ajunge la cei treziti revelandu-le SENSUL PUR. Cu ochii sufletului deschisi vom intelege planul divin.

In lacrima revelatiei si a UNIMII, multi vor trai o bucurie de nedescris care va ramane ca o poarta in noi, pe care o vom deschide cand vom avea nevoie de ea.

Viata insasi va inflori in noi dupa aceste 3 zile…. si iesiti de sub jugul vechiului si conectati vom primi si vom aseza noi paradigme la temelia fiintarii noastre.

Vom intelege si vom urma glasul CENTRULUI. Ne vom vedea corpurile subtile si in dialogurile cu ceilalti vom simti forta UNIMII. Atunci cand grupurile din lumina isi vor strange mainile toate potentele lor trezite se vor intalni, si vom trai aici si acum, paradisul de a a fi impreuna in UNUL.

Valurile se vor ridica si noi vom actiona stapaniti, de entuziasm, dragoste, daruire, elan, frumusete, intelepciune.

Cei care au avut vointa slab aspectata pentru ca nu au facut cu puterea si cunoasterea lor ceea ce era de dorit, isi vor implini si ei valentele in lumina treziei.

Moneda de schimb va fi formata din darurile de care fiecare va fi constient.

Nu vor mai exista manageri si nici lideri ci doar, ghizi, intelepti, rezonatori, oameni de legatura, diagnostici intuitivi s.a. Alte profesii se vor contura. Omul se va autoconduce nu va mai avea nevoie de conducatori. In interiorul lui va putea comunica telepatic cu CENTRUL si va putea actiona asa cum e de dorit pentru intreaga creatie.

Vom vedea entitatile de lumina care ne ajuta sa evoluam si vom actiona impreuna cu ei in ridicarea vibratiei altor civilizatii si a altor planete.

Vom fi mai putin materiali, corpul nostru va fi mai putin condensat insa acest lucru ne va permite sa ne deplasam mai usor in univers si mai ales sa ne schimbam forma in functie de situatie. Formele fixe vor disparea.

Tehnologiile vor raspunde vibratiei noastre, mental noi putandu-le transmite unde vrem sa ajungem sau ce informatia am vrea sa primim. Vom primi misiuni interplanetare si intraplanetare.

Vom intelege plantele si animalele, pentru ca vom vorbi si o limba comuna.
Vom materializa intentii pe care le vom lua din matricea divina, fara ca sa facem din ele, posesia noastra.

Vom trai interconecati simtind gandurile si sentimentele celor din jur. Emotiile inimii se vor diminua pana la disparitie si in locul lor sentimente care exprima sufletul nostru, ne vor calauzi.

Conectati la lobul divin, vom cunoaste gandul clar si limpezimea mintii. Vom putea modela casa in care locuim cu ajutorul intentiei. Figurile geometrice-porti care se afla in foarte multe apartamente, case, in intersectii, in natura si care fac parte din campul sinaptic al NOULUI PAMANT legandu-se unele de altele ne vor revela spatii care contin informatii si energii speciale.

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL!!!!