Nu pentru ca au facut un curs NLP pentru ca rescrierea nu o face mintea mai ales daca ai vreo 80 de vieti in care ai gresit fata de spor-oameni-profesie. Fara asumare de Sine nu aterizeaza un business incredibil daca IP-ul ( iertarea pacatelor tale fata de bani pe toate vietile) este mica. Si nici pentru ca sunt norocosi.

Poti materializa urmand dorurile, chemarile, darurile insasi Calea si pentru acest Bulevard Divin triunghiurile de virtuti sustin inmultirea talantilor, poti da glas materiei accesand reteaua dualitatii, folosind manipularea, impulsurile, mi se cuvine, dorintele sau poti face pacte de intuneric care iti aduc putere-femei frumoase-bani dar care iti mananca sufletul implicit, bucuria, iubirea, pacea.

Nu exista noroc in legile divine. Poti avea merite de Sine din alte vieti care iti aduc rapid case, masini, banuti fara efort prea mare sau poti manifesta darul materializarii obtinut dupa multe intrupari, un dar care folosit cu iubire, bucurie, unime poate contribui la transformare-transmutare-transfigurare.

Unii doar profita de aceste merite si dupa un timp se pierde aceastea zestre capatata cu greu in alte vieti……cand e vorba de dar….el nu ramane cu noi daca nu il imbracam cu triunghiuri de virtuti.

Ati auzit cu siguranta de minuni in care calugaritele de la manastirea X au materializat exact atatea kg de peste cat aveau nevoie pentru sarbatorirea Sfantului X, protectorul locului!…. Cine a materializat aici? Unind Cerul si Pamantul adica cu rugaciune, credinta si iubire…. Sus( pe verticala crucii) a aparut Jos( pe orizontala), minunea.

Sau….Doamne deschide drumurile daca este spre Binele Meu cel Mai Inalt!!!!

Banii vin pe merite la timpul potrivit!!!!

Cand apar sabotori, aresturi financiare, probleme in materializare? Cand risipim banii sau ne zgarcim, cand suntem plini de credinte limitative, cand nu onoram Templul Interior, cand ne atasam prea mult de bani, cand suntem egoisti, cand nu onoram divinul feminin (sfera mama) ea fiind cea care da nastere prin noi la materializari, cand nu suntem verticali in viata de zi cu zi.

Platim cu pierderi (de bani) orice incalcare de lege divina si cand nu intelegem platim cu boli.

Banii vin din banca divina si de aceea e de dorit sa-i directionam catre binele cel mai inalt al nostru si al celorlalti.

Mai multe despre materializari si rescrieri de contracte vom vorbi pe 29 martie in cadrul seminarului dedicat alegerilor, abundentei, impacarii triunghiurilor.