Sunt dati afara cei ce au ramas in urma cu temele spirituale dar si cei pregatiti sa translateze. Ambele parti sunt ajutate in mod special de entitatile NOULUI PAMANT sa-si reintalneasca pacea, iubirea, armonia, forta, increderea din centrul lor. Ei nu trebuie sa se conecteze la energiile vechi,- frica, disperarea ci doar sa caute in sufletul lor, piesele pe care trebuie sa le aseze in puzzle-ul cosmic. Sunt dati afara din vechile energii pentru a merge in noile energii. Aceasta actiune asa zis „ ingrozitoare” e de fapt” o binecuvantare”. Noile frecvente ale pamantului care ne-au activat 10 spirale de ADN ne vor permite sa mancam mai putin, sa dormim mai putin si sa ne simtim foarte bine cu un minim de efort. Noul camp sinaptic al pamatului care este in legatura cu campul sinaptic al creierului omului ne va ajuta sa gasim cele mai bune solutii pentru viata noastra viitoare. Vor disparea masinile care polueaza, cladirile vechi, organizatiile care genereaza competitivitate, agresivitate, lacomie, frica, promiscuitate, Organizatiile asezate pe principii si valori apartinand Vechiului Pamant vor falimenta. Noile frecvente nu mai pot sustine aceste conglomerate de energii ale intunericului. Veti descoperi ca veti putea trai fara bani si chiar fara casa unii dintre voi, simtindu-va impliniti.Veti avea multa hrana subtila si va veti simti satui fara sa mai consumati ca inainte.
Un nou principiu se va contura in anii urmatori. Sa faci ceva in schimbul a ceea ce ai primit. Bancile vor disparea, statul va falimenta si in locul lor un Consiliu al Inteleptilor Unic va conduce Noul Pamant. Sa nu va fie frica pentru casele voastre. Ele vor translata cu voi in masura in care vor respecta noile principii. Daca nu se intampla acest lucru veti avea case noi in noua vbratie.
Organizatiile care dau afara masiv de cele mai multe ori au probleme in aplicarea principiilor care vin de la centru, din nucleul divin. Ele isi doresc doar profit fara ca sa manifesta atentie si dragoste fara de uman. Neintelegand mesajul ele au probleme financiare, probleme care vor creste proportional cu dorinta lor de a inmulti castigul.
Organizatiilecare traiesc in verticala divina vor angaja oamenii, vor avea avea proiecte, se vor modela pe noile frecvente ale pamantului, vor deveni grupuri de rezonanta care vor accesa campul de sincronicitate al pamantului, traind in noile paradigme,- cu iubire, armonie, frumusete, intelegere, creativitate.

Multumiti cerului ca sunteti dati afara din organizatii vechi penru a intra in grupuri noi si a translata cu cei pregatiti.

Campul de lumina al pamantului este atat de mare incat decizii foarte puternice vor fi luate incepand cu septembrie 2009. Primiti-le cu dragoste si recunostiinta. Ele vor aduce schimbari semnificative care ne vor ajuta sa ne intuim varfurile interioare si sa le atingem.
Camelia Radu