Intrebarea mi-a fost adresata de un om frumos activ in triunghiul compasiunii-bunavointei-altruismului care cauta cu reala deschidere sa afle cauzele pentru care un procent foarte mare din populatia acestui glob este afectata de saracie. In viata dintre vieti impreuna cu ghizii nostri si in acord cu meritele din alte vieti, decidem cu ce drepturi divine vom cobora ele crescand sau scazand dupa cum onoram Calea sau coboram in materie si experimentam Straduta Ingusta sau cadem in materie si creem o Bucla existentiala, alegerile noastre determinand activarea mai multor unitati de fericire precum si a unui salariu mai mare sau mai putine unitati de bucurie si banuti putintei sau multe unitati de radianta si saracie frumoasa.

Poti fi pe Cale sarac si implinit sau pe o straduta ingusta cu 3 case, 3 masini si multe calatorii in strainatate dar cu sufletul trist, uscat lipsit de bucurie. Poti fi deasemenea pe bulevardul divin, abundent sufleteste dar si fizic.

Insa toate acestea le studiem in ceruri dupa ce ne-am ales familia si ne pregatim pentru cea mai inalta varianta de destin in care ni se dezvaluie unicitatea, darul, radianta.

Drepturile divine sunt pe toate razele vietii ele crescand cu fiecare triunghi de virtuti caruia noi ii dam glas.

Sunt spirite care aleg dupa vieti de bogatie in care n-au rodit ca oameni, sa experimenteze saracia, altele numai asa pot intra pe Cale cu aceasta jertfa, provenind din familii sarace, la timpul potrivit primind Implinirea, altele vor sa-si accelereze platile pe mai multe vieti si aleg o viata cu drepturi divine mici pentru a-si creste discernamantul-intelepciunea-iubirea de tot si toate, altele vin din alte universuri si aleg sa inteleaga mult trecand prin focul provocarilor astfel ca isi iau drepturi divine in bani foarte scazute, altii s-au sinucis in tari bogate si sunt trimisi in tari sarace cu drepturi divine foarte mici pentru a aprecia viata, altii ca multi nascuti in Ramania, aleg sa fie harnicuti(de la Har) si in Cer si pe Pamant, rodind la Centru, cu ingerii sporului alaturi nu neaparat cu bogatie, altii fura din darurile altora, din ingeri si din drepturile divine chiar si ale unor tari insa totul e ingaduit, stiut si poate fi convertit in aur spiritual pentru noi toti, altii aleg sa incalce legea divina cazand in bucle mentale, emotionale, existentiale in care saracia le poate fi un bun activator pentru smerenie, acceptare, aliniere la planul divin, altii au si abundenta sufleteasca si abundenta financiara.

Nu saracia fizica ar trebui sa ne intereseze ci cea sufleteasca.

Cu siguranta ati aflat, citit sau rasfoit vietile celor care au castigat la loto sume imense. Cei mai multi dintre ei s-au sinucis sau s-au imbolnavit foarte grav pierzand chiar si dramul de fericire pe care il aveau inainte.

Sunt tari foarte sarace cu un coeficient mare de fericire si tari asa zis bogate atinse de depresie, lacebunita, boli psihice, suicid.

Abundenta sufleteasca creeaza roada in viata noastra, banul folosit neinspirat conducand de multe ori la imputinarea dreptului divin in bucurie, liniste, intelepciune, discernamant, clar.

Puteti avea spor cu putini bani sau pierderi mari si lipsa de spor chiar daca sunt foarte multi bani.

Drepturile divine cresc dupa atitudinea noastra, Graalul interior in care virtutile stralucesc.

Daca iertarea pacatelor este mica fata de bani, incercati sa va faceti iertarile fata de cunoastere-discernamant-spor dar si fata de profesie-daruri-spor, bucurie-intelepciune-spor, oameni-daruri-spor. Activati triunghiurile in jocul rescrierii si veti simti cum ele va sustin sa iesiti din aresturile de putere sau cunoastere sau spor pentru a uni abundenta sufleteasca cu abundenta financiara.