Exista sfinti care au avut un IQ de 105 insa practicand doar curatenia-smerenia-faca-se voia ta au dezvoltat calitati divine impresionante dupa cum sunt oameni de succes, cu un IQ bun, cu statut social, cu bani care vin si iau initieri, te asculta 130 de minunte si la sfarsit se fac ca nu au bani, le pare rau, insa in contanta lor este aceasta evitare, bucurie de a manipula de a nu darui, placere de a nu onora, meschinarie. Si tot ei se mira ca nu rodesc lucrarile de lumina pe care le fac oricum tot din dorinta de a bifa cand si cand la 3, 6 luni, 1 an. Poti aseza 300 de initieri in pocalul interior….daca cupa nu este limpede, frumoasa, curatata, nu sunt trasaturi de caracter radiante, lucrarile de lumina nu vor rodi viata ta.

E bine sa ne uitam din cand in cand la trinitatea inferioara ( cea formata din minte-inima-corp) la acea personalitate care se exprima prin ego si sa vedem ce vrea ea?!!! Vrea doar evenimentialul din spiritualitate?!Ce se intampla?! cum imi spunea cineva….. Vrea doar sa bifeze ca merge la un metaconsilier?!Vrea doar sa se prefaca ca se ocupa de spiritualitate pentru a-i impusca pe cei cei de acasa cu complexe de superioritate?Vrea doar sa para mai interesanta in competitia vietii? Vrea doar sa cumpere cunoastere pe 1 leu eventual sa il manipuleze si pe metaconsilier cu victimizari? Vrea doar sa fie calaul deghizat in mielusel?

Coaja, masca, personalitatea vor aceste victorii…si astfel servitorii conduc casa ( mintea-inima-corpul) nu spiritul si sufletul …..pentru ca le permitem, le dam putere, intarim tatal manipulator din interior, calaul sau victima, dorintele pitice, visele desarte, atasamentele. Cheile spiritului ne viziteaza, autentic, real abia atunci cand personalitatea devine insasi peretii Graalului in care ambrozia divina coboara.

Nu poti fi meschin in interior, ipocrit, atasat si initierile pe care le iei sa transforme pomul plin cu viermisori in rodiri celeste pe toate palierele vietii tale daca tu continui astfel.

Faceti acest exercitiu de sinceritate inainte de a merge la un atelier conectiv, trialog, regresie, initiere: E o chemare, reala, autentica sau inca o bifa pe harta voastra? va doriti cu adevarat sa lucrati asupra caracterului vostru sau vreti doar sa va impopotonati cu initieri?sunteti autentici in practica voastra sau vreti sa vorbiti despre ea la orice colt? va place doar sa aflati despre viitor instalandu-va confortabil in fotoliu si luand doar ce vreti sa auziti sau vreti cu adevarat sa lucrati asupra voastra cu toate sacrificiile asociate, sculat noaptea, practicat triunghirile, spus si trait rugaciuni, postit, contemplat, activat roata cresterii in Unime etc?!…

Nu puteti sa generati casatoria sacra a triunghiurilor daca nu faceti mici jertfe care va intaresc caracterul.

Te poti pacali o vreme pe tine insa nu si universul care raspunde doar la meritele tale.

Sunt oameni care sacralizeaza fiecare pas, iubind, smerindu-se, onorand fiecare vals celest si oameni care cred ca li se cuvine orice potiune cereasca doar pentru ca se numesc X say Y. Pentru flow ( curgerea divina) eticheta sociala nu conteaza ci doar maretia ta interioara.

Si observ cum multe porti celeste nu se deschid in fata celor puternici ca masca tocmai pentru a-i invata direct si indirect ca viata spirituala autentica nu se poate aseza intr-o cupa neaerisita.

Caracterul se formeaza de-a lungul mai multor vieti iar in procesul reamintirii veti descoperi sindromul printesei care vrea sa manipuleze, sindromul tatalui punitiv care le stie pe toate, figura fiului razvratit care acum este rebelul in tot si toate, figura mamei infantile care nu are curajul sa se impuna cu fermitate si tot asa. Sunt ipostaze pe care le-ati traversat si odata ce sunt aduse in lumina constiente i( in viul triunghiului cu varful in sus) se dezactiveaza. Atitudinea de printesa tradata atunci cand aveti job-ul de asistent manager nu poate fi din viata aceasta de aceea este important sa aflati de ce e de dorit sa traiti anumite umilinte?!!!!…. Care este cauza suferintelor voastre? Ce triunghi de lumina se activeaza astfel si ce trecere creeaza el in noi? E posibil ca vechiul chip format orgoliu-indaratnicie-manipulare sa fie spalat doar astfel( cu multe umilinte) pana cand smerenia-intelepciunea-faca se voia ta se vor activa.

Ma dor existentele interioare am putea spune….pentru ca ele se afla in spatele fiecarui Acum nu ca balauri cu care este greu sa lupti ci ca Cenuserese frumoase si radiante. Gasiti pantoful( cheia potrivita) si veti ramane in palatul unui prezent minunat si al unuil viitor care se constituie in versul acestei rescrieri.

In lumina unui angajament sincer cu voi cu divinul trinitar si cu fiecare om in parte, orice lucrare de lumina rodeste, transformand, transmutand, transfigurand, urcand omul obisnuit la Ceruri, Indumnezeindu-l.