Intalnesc din ce in ce mai multe tinere plastifiate, doamne cu acelasi chip si ochi rautaciosi, persoane zombificate care isi tarasc toate anotimpurile cu ele nereusind sa-si acopere ridurile cu toate interventiile facute, frunti reci care nu transmit nimic, buze expandate si tipatoare ascuzand inimi uscate, pometi tinuti pe umeras si tot asa, o expozitie trista de chipuri fara suflet care iti spun ca poti pierde foarte usor acest suflet care este cel mai frumos dar primit in aceasta viata activand triunghiul cu varful in jos format din obsesii, dependenta de frumusete, patima tineretii.

Poate ca ar fi de dorit sa ne reamintim ca in viata dintre vieti in acord cu contractul spiritual primit ne alegem un corp si ca acest trup care exprima meritele noastre trecute este cel mai potrivit pentru aceasta intrupare. Cu cat ne indepartam mai mult de el prin interventii neinspirate cu atat ne scade puterea spirituala, ne pierdem radianta dar si darurile. De ce? Alegand operatie extetica sau dependenta de acid hialuronic la fiecare interventie mai pierdem cate o bucatica de suflet si cand le-am dat pe toate…..depresiile, lacebunita, decemia si alte boli ne invadeaza casa interioara……declansand hora marilor nenorociri.

Va propun sa va expuneti la terapia cu drumetii, la dusurile cu bucurie, la comuniuni cu soarele, la a darui, la a posti cu drag, la a aseza in voi talcurile zilei si veti descoperi …..o frumusete blanda care va coboara in chip, o radianta unica care va innobileaza trasaturile, un anotimp al intelepciunii care va inunda.

Si sa nu va fie frica ca vine toamna sau iarna vietii pentru ca panerul cu roade interioare se poate aseza si pe chip!!!!

Si cum am putea fim modele vii frematoare pentru nepoti daca ne este rusine cu ridurile noastre care ne exprima intelepciunea, freamatul vietii, insasi povestea?

Pe aceasta planeta sunt multi oameni nascuti fara suflet( diavolari sau antichristi) hribizi fara suflet si nonterestriani fara suflet insa sunt deasemenea sunt si oameni cu suflet care si l-au pierdut treptat, l-au vandut sau l-au dat prin obsesii, dependente, atasamente, frici, chiar pacte, Arhistrategiei de Intuneric.

Sufletul este singura instanta vie care sustine evolutia noastra spirituala el fiind intermediarul dintre spirit si materie. Fara el noi nu putem indumnezei clipa. In triunghiul descris de spirit( divinul masculin din noi)-suflet( divinul feminin din noi)-corp fizic verbul a simti se afla in Centru, pentru ca prin el, Imparatia, Cerul, Voia Domnului se uneste cu Pamantul. Pe scurt cheile sufletului si ale spiritului deschid comorile materiei iar daca noi ne-am dat sufletul nici chipul nostru nu mai rade.

Refectati…..