Cele mai harnicute spirite sunt de multe ori cele cu varste medii si asta pentru ca ele sunt inca vii, cautatoare, elastice. Se cristalizeaza slefuindu-se in apele virtutilor nu se stalagmizeaza in CRED CA STIU.

De foarte multe ori spiritele batrane ajung in primul fotoliu al cunoasterii si isi spun: ce minunat e varful acesta …ia sa dau drumul la mai mult shopping, ceva mai multa distractie si la cat mai multa uitare daca tot m-am eliberat si poate intre doua barfe sa mai arat cuiva inocent si mic, cat de tare este fotoliul in care stau, un Everest al sufletelor noastre.

Si observ rasfoindu-le cum le pleaca darurile, cum le scad luminitele, cum tipa in noduri existentiale, cum se lamenteaza si impodobesc universul cu fel si fel de remarci pentru ca este nerescunoscator in fata unicei lor revelatii de acum sapte ani.

Onoreaza-ti varsta in triunghiurile trezitoare si vei simti ca nu doar adaugi niste ani ci chiar desfaci in mii de sensuri, intelegerea.

Fotoliul unui Uau nu va umple gradina interioara de flori ci fiecare lucrare in lumina facuta cu mult drag, cu iubire, cu bucurie.

Sprinteneala pe verticala divina se premiaza cu multa cunoastere, cu daruri, cu frumuseti si devine in timp inaltime spirituala, bucurie a varfurilor, inaltare.

Nu leneviti…..Universul nu raspunde cu o noua realitate unui insight care n-a schimbat nimic in tine pentru ca tu ai ales sa te opresti si nu sa continui valsul…

Si daca ai aflat ca esti mai batran si ai avut acces la taina cunoasterii atunci onoreaza aceasta deschidere de Sens, rodind in batranetea ta si dand din fructele tale si celorlalti.