Este un timp de incercari, de probe, de mari dureri, o vreme de cernere in care postul constient ne cheama, pentru a dezveli in noi, chipul divin, acea maretie, putere, radianta asezata in noi de Dumnezeu. Nu suntem nimicuri, sclavi, neoameni, presuri de calcat in picioare. Spunand acestea un clopot interior…..al celor 18000 de biserici active in Ramania, al celor 500 de manastiri si al multor sfinti si traitori de Sens …..bate, chemand parca din adancurile cele mai indepartate pe…. crestinii luptatori. Doamne nu lasa aceasta tara sa fie strivita, ingenunchiata, falimentata!!! Nu ne lasa Doamne!!!

Am privit la timpul acesta cu ochi de lumina si am vazut o trena frumoasa de flori de lumina pe care am tesut-o Impreuna….din 2000 si pana in 2019. A doua sfera, sfera-mama( acest 2) ne-a grait activand christiul feminin dezvelind prin intuitie, bucurie, conectie……puterea tamaduitoare a uleiurilor, tincturilor, a mainilor vindecatoare, a initierilor de lumina, a valsului cu Cerul fara a fi nevoie de medicina alopata sau de industria farmaceutica. O parte din noi s-a trezit…..si harpa aceasta ne-a dezvelit melodiile plantelor, puterea, radianta lor dar si alte daruri prin care Noul Cer isi dadea mana cu Noul Pamant. Sfera-Mama ne-a condus in gradina cu flori-terapii unde Eva intoarsa Acasa putea tamadui folosind limba sufletului.

Am simtit acest lucru cu totii…pentru ca intuitiv mamele nu si-au mai vaccinat copiiii si nici nu i-au mai biciuit cu medicamente punandu-le catuse. O puterea frumoasa s-a trezit …..dezvelind multe daruri ce stateau acolo, ascunse in noi. Foarte multi copiii din Ceruri mari coborati dupa 2000 ne-au initiat nu doar in tainele plantelor ci si in limbile altor planete. Ca om desi am urmat mai multe scoli de spiritualitate….am simtit ca triunghiurile de daruri au inflorit cand mi-am primit copiii caci ascultandu-i ….scrisul s-a impletit cu calatorii legate de planetele de unde veneau sau cu initieri la care nici nu visam sau cu intelegeri care doar asa au patruns prin trialogul eu-Sarra-Sfera Mama, sau eu-Stefan-Sfera Mama. Imi amintesc ca ma intorceam acasa de la serviciu si cand unul sau altul din copiii aveau febra imi faceam iertarile pentru tot ce am gresit, ii curatam, apoi foloseam puterea impachetarilor cu otet si incheiam lucrarea…. in genunchi la Maica. Si intr-o ora maxim doua, treceau toate fara a fi nevoie sa ajungem la medici. Asa au crescut acesti copiii…deschizand porti ceresti atunci cand aparea o provocare……nu atarnati de medici si spitale …caci o putere duioasa, frumoasa, calduroasa ne conducea catre un ceai sau un ulei sau o invocatie eliberand Cerul Interior…de nori. Si asa am observat ca multe mame faceau la fel, impletind rugaciunea cu plantele si recunostiinta. Privind trena acelui timp vaccinarea era redusa, farmaciile aveau probleme si multe dispareau dupa putin timp, medicii alopati isi pierdusera tronul, oamenii descoperisera in cutia interioara, puterea vindecarii fara a merge prin spitale. O trezie colectiva ne indemna sa vorbim cu Cerul in momente de cumpana…si asa gaseam remediul pentru ceea ce reprezinta boala: o iesire din Dumnezeu, o forma de purificare, de reglare, de intelegere prin durere.

In acea etapa am simtit sustinerea Sferei Mama din plin pentru ca o trena de initieri au coborat: Sfantul Graal, Sfera Initiala, Acordajele Mariei Magdalena, Initierea Razei a opta, Preotia florilor, a Unimii, a Copiilor etc. Oamenii-Cupe primeau intuitii, initieri, dezveliri calatorind natural la triunghiul celest format din corpul cauzal-budhic-atmic. Acea deschidere, trezie colectiva, putere chistica activata in noi…insa nu a fost deloc acceptata de catre guvernul ocult format din 6 fratii intunecate, o mana rece legata de 6 civilizatii controloare precum si la 6 consortii din care face parte si industria farmaceutica. Si cum putea fi redusa vocea treziei noastre …decat printr-un razboi genetic, psi, energetic bazat pe virusi si vaccinuri? Cum poti ingenunchia o planeta? Cu frica in primul rand si apoi cu zgomot mult legat de acesti virusi precum si de aceste vaccinuri care nu pot functiona ca remedii universale in conditiile in care fiecare om este o unicitate.

Daca privim mai departe vom descoperi ca aceste bombe cu efect imediat si intarziat care afecteaza anumiti centrii de pe coloana noastra energetica si apoi merg catre organele sensibile fac nu doar atat….separa fizicul de suflet si spirit, triunghiul cu varful in jos de triunghiul cu varful in sus, personalitatea de individualitate, sinele inferior de sinele superior din biata carcasa ramasa….tipand doar vocea pamantului. Explozia vaccinurilor care descarca in organism milioane de nanoboti, adica de sonde mici care ne scaneaza…. ne transforma lent si sigur in robotei speriati, conectati prin tehnologia interioara la tehnologia exterioara, carcase dezvrajite fara aspiratii divine, oameni mici incatusati, zombi. Si cea mai mare tragedie e legata de copiii de Cer mare care au inceput sa fie afectati de plasele intunecate care lucreaza in continuu, robotizandu-i prin scoala online si apoi prin aceste nanotehnologii, inteligenta artificiala introdusa in corpul lor.

Aceste catuse reduc limbajul darurilor, pun un capac individual si colectiv, ne animalizeaza. Si toate vin de la faptul ca ne-am trezit si ca nu mai putem fi controlati.

Exista un car de foc, colectiv, un corp christic la care participam cu totii si care ne cheama clipa de clipa sa punem seminte de lumina prin rugaciuni, posturi, constientizari , iubire-rabdare-credinta sau alte triunghiuri de lumina la care suntem conectati. Acest corp de lumina creste cu ajutorul lui facandu-se Trecerea catre un Altfel, o etapa noua in care Noul Cer imbratiseaza Noul Pamant. Dupa aceastea Trecere insotita de Cernere, vom vedea o Ramanie noua, scuturata de agresiuni, un Ierusalim plin de daruri si un Pamant nou, locuit de oameni radianti. Insa mai dureaza acest razboi invizibil n care fiecare om este o arena de lupta…… prigoana, razboiul, zarva aceasta fiind impotriva Omului cu O mare, a Treziei, A Dezvelirii noastre, a Inaltarii.

Va invit sa postiti constient in aceasta etapa onorand toate corpurile. Cum?

Eliberati sabotorii emotionali( frica, nelinistea, deznadejdea, supararea, revolta, nemultumirea, ura, neiubirea, neacceptarea)( de pe corpul emotional) observati-va gandurile si scuturati-va de scenarite, analize in exces, judecati( de pe corpul mental) onorand postul cu fapte inaltatoare, sentimente radiante, idei frumoase.

Serviti toate corpurile…devenind un SERVITOR DIVIN!!!! Faca se Voia Ta Doamne!!! Sunt Graalul tau, Cupa Ta!!! Coboara in mine, Graieste prin mine,Sunt Una cu Tine!!!!

Activati spirala intrebarilor pentru a insufleti Crucea care Sunteti, cruce pe care sunt inscrise probele colective, testele pe care le dam cu totii: credinta, discernamant, intelepciune, unime.

Cum pot onora aceasta zi? Ce ma cheama? Ce bucurii pot aseza in copacul christic? Ce am avut de invatat in acest an? 

Daca ar fi sa privim cu ochi cristici aceasta etapa spirala ortodoxiei este vie ea strabatand Rusia, Moldova, Ramania, Bulgaria, Grecia creeand un fel de reduta luminica pentru aceasta invazie a fortelor intunecate. Si noi ce putem face? Sa ne dam doctoratul in spiritualizarea materiei, in cristicizarea fiecarei clipe. Nu vor putea sa omoare crucea care suntem, verticala cu aripi pe care sunt inscrise cele 33 de coduri de lumina.

……

Va invit pe 8 dec la ora 18 30 la un atelier dedicat acestei tari. Sa asezam impreuna un Brau de daruri, sa-i spalam chipul, sa o sustinem!!!!

Teme abordate: carul de foc, cele 33 de coduri de lumina, spirala inaltarii, cavalerii Graalului, darurile Maicii, energia Eu Sunt, braul de daruri, valsul sferelor

Cand? 8 dec 2021, ora 18 30

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14

Inscrieri? frecventaom@gmail.com

Fie ca Iubirea, Pacea, Discernamantul sa va deshida toate portile si Intelepciunea sa va fie Calauza!!!!