Toate scufundarile mele in apele altor vieti le-am facut in timpul initierilor, al flow-ului, in meditatie, in pelerinaje spirituale, in scrisul conectiv, in  parcuri.

In spatele fiecarui obstacol se afla de cele mai multe ori 3 cauze si am observat ca unul din ele este legat de ceea ce ai noi am ales facem in una sau mai multe vieti. Daca am abuzat, am facut exces, am dispretuit, am negat, am infierat un anumit aspect al vietii noastre, atunci el se intoarce la noi, peste timp, bantuindu-ne si obosindu-ne viata, pana cand vom avea disponibilitatea de a vorbi cu el si de a-l aseza in noi.

Imi amintesc de un cuplu in care compatibilitatile la nivel de spirit, suflet, minte erau foarte mari insa viata intima parea a fi dezastruoasa. Explorand triunghiul cauzelor am descoperit ca acesta era format din asteptarile prea mari ale partenerei, legaturile pe care i le facuse mama fostei prietene, lui si la nivel de sine, cateva vieti in care el a fost  calugar si facuse juramante de castitate dar si impreuna gresisera fata de acest plan, altadata. Culegem ceea ce semanam si un trebuie sa ne sperie colbul greselilor noastre. Din aproape in aproape cu iertari si dezlegari, dialoguri revelatoare, rabdare si foarte multa iubire, cuplul a transformat incercarea in binecuvantare care a venit insotita de incredere, bucurie, intelegere, forta.

Ca sa raspunzi la intrebarea de ce mi se intampla mie acest lucru, e de dorit sa  deschizi si poarta altor vieti, printr-o simpla cerere adresata ingerasilor pe care ii rugam sa ne aduca pe pelicula constientului, acele aspecte ale fiintarii noastre de Altadata in care am gresit fata de un anumit plan. Aceste imagini, sentimente raspunsuri ne vor vizita atunci cand vom fi pregatiti nu doar sa le acceptam ci si sa le integram. Am obsrevat ca aceste intalniri ale lui Acum cu Altadata determina transformari uriase, asezand cautatorul de sens  pe noi paliere de intelegere si fiintare. Si astfel triunghiul neasezarilor se transforma in cercul intregirii care primeste in centrul, lui, crucea.

Acest simbol pe care il primim si la initierea pe SF Graal, ne  ajuta sa crestem in lumina, transformand vechiul in nou, persoana in OM.