Descopar cu tristete rasfoind Contractele Spirituale ale Cuplurilor ca darurile pe care le-au primit prin taina unimii nu le sunt cunoscute.

Cele mai multe povesti sunt sufocate de cariera, bani, calatorii, case. Orizontala este bine aspectata insa verticala nu este prezenta.

Si cand se napusteste criza interioara de altfel o binecuvantare si nici contul si nici pozitia nu-i mai incalzesc, incep sa apara intrebarile care le trezesc Centrul si le desfac DARURILE. Acest lucru se intampla cand cei doi vor sa-si hidrateze povestea pe toate palierele, vor sa creasca, vor sa rodeasca in Impreuna-Unul.

Darurile unui Cuplu pot fi…comunicarea fara cuvinte, gatitul impreuna, pelerinajele, tacerea hranitoare, ateliere conective tinute impreuna, scrisul, iubirea care ii bolteste si pe ceilalti, empatia, consilierea, ascultarea, flexibilitatea, deschiderea, capacitatea de a receptiona si a decripta mesajele divine, intelegerea, adancirea, bucuria de a fi, visarea cu ochii deschisi, umorul s.a

Aceste potente pot fi descoperite in contemplatie, initieri, calatorii dar si in trialog cu un traitor de SENS.

Ele pot fi crescute in Triunghiurile Schimbarii si in orice Baie de SENS.

Darurile trezite ale unui cuplu sunt ca un cerc de luminite care stimuleaza CENTRULsa se exprime, sa STRALUCEASCA in bucuria de a fi IMPREUNA-UNUL.