Mergand in Templul Sferei Initiale in somn, meditatie, acordaj, scrisul conectiv, flow sau pur si simplu imaginandu-ne, vom primi pe langa darurile individuale si bucurii comune, care cladesc cuplul pe toate palierele lui de expresie: comunicarea telepatica, armonia, linistea radioasa in care sufletele vorbesc, creativitatea, trialogul( eu, tu si Cerurile), frumusetea, empatia si alte virtuti si calitati pot constitui daruri pentru acel NOI care isi doreste sa rodeasca in lumina.

Obisnuiti sa ne framantam pentru ce avem fiecare sau nu, uitam ca relatia noastra cu el sau ea, ca entitate vie primeste si ea, haruri, potente pe care dupa constientizare, e de dorit sa le stropim cu efort, nevointa, recunostinta, bucurie, darnicie si uneori jertfa.

Dupa fiecare curatare pe care o face Sfera Initiala relatiei voastre, pot aparea deasemenea in vitrina comuna, daruri. Va propun sa faceti urmatorul exercitiu in cuplu:

Pregatiti o muzica diafana, linistitoare, hranitoare si aduceti in suflet, imaginea Sferei Initiale, avand ochii inchisi. Rugati-o sa va spuna care sunt acele aspecte ale fiintarii voastre comune care sunt sau pot deveni daruri si veti merge cu Sfera Initiala in Sala Darurilor voastre sau veti primi “ niste imagini, simboluri, metafore din care veti extrage harurile” sau doar veti curge intr-un peisaj placut care din aproape in aproape va aduce pe pelicula constientului comun anumite chei.

Dupa ce ati iesit din “micul exercitiu conectiv” incercati sa scrieti ce va vine in minte sau sa desenati sau sa vorbiti cu cel drag sau sa contemplati cu ochii deschisi, aspectele care vi s-au parut interesante din timpul “ curgerii”.

Pentru cei care au primit initierea pe Sfera Initiala in 10 iunie in ceainaria SERENDIPITY si care vor veni la sezatoarea din 7 iulie, aceasta meditatie o vom face si IMPREUNA. Intr-un camp de sincronicitate si de bucurie autentica si fraternala, aceste descoperiri sunt facute mai lesne si aduc mai mult “ sens” etapei de evolutie in care ne aflam si vietii noastre.

Sunt multe punti de lumina care ne unesc in spirit si care in aceste vremuri finale-initiale ni se dezvaluie pentru A FI. Mai departe dupa acest pas, vom afla care este darul comun al intregului grup care a primit aceasta initiere,- har, potenta, bucurie care ne ajuta pe noi toti sa fim pe cea mai inalta frecventa din ACUM si ALATURI-UNUL.

Camelia Radu