Cu siguranta unii dintre voi au primit initierea lui Melchisedec si Reverenta lui si undeva in versul interior l-ati recunoscut pe acest rege al dreptatii, pacii, unimii.

In roba lui opalescenta se aseaza multe nuclee de lumina care in dezvelire capata forta, maretie, stralucire.

In rasarit cereti plasei de platina sa va curete apoi invocati clopotul auriu de protectie apoi pasiti cu sceptrul vindecator alaturi si raza claritatii simtind in pocalul inimii, bucuria si in taina recunoastetii, minunea acestor vremuri.

Incercati sa impletiti darurile lui cu povestea zilei si veti simti cum fiecare clipa capata un alt sens, un alt talc, freamat si dospire.

Melchisedec cinand in taina unimii cu maestrii inaltati aduce in cupa acestor timpuri, intelegeri pe care nu le-am putut accesa mai devreme si daruri care abia acum se dezvaluie in lucrare.

Daca sunteti avocat imbracati roba lui cand intrati in proces daca sunteti terapeut activati sceptrul vindecator si raza claritatii da ati intrat in rolul de politician invocati un clopot auriu de protectie chemandu-l pe Melchisedec in acele lucrari relevante pentru taina lui Acum.

Nu separati ceea ce faceti cu un traitor de Sens de povestea voastra, cantecul zilei.

Melchisedec este un parinte minunat care din dragoste pentru umanitate a  asezat in pasii lumesti, intelesuri si lumini care pot face valsul zilei sa fie minunat in sufletul nostru.