Poate ca va este greu sa accepati doar florile iubirii de Martisor si de 8 Martie insa in rochia MARII TRECERI se afla si acest aspect: sa impartasim din divinul care suntem fara cuvinte, fara obiecte, fiind.

Si nu trebuie sa va mirati daca copiii vostri doar va imbratiseaza, daca un prieten doar va saluta cu bucurie, daca o amica va aduce un insight minunat iar un grup de prieteni va ofera doar florile iubirii.

Sunt daruri nonfizice care se desfac in sufletul vostru poate chiar mai frumos decat un obiect facut pe banda fara caldura si pasiune, mai dragalas decat o felicitare desenata doar cu intentia de a produce bani.

Florile recunoasterii de Sine ating toate teritoriile sufletului, transformand fiecare coltisor in iubire, bucurie, liniste sau in alte rotunjimi intregitoare.

Lasati-va in bratele unui cadou nonfizic timp de cateva minute si veti simti cum intrega zi va rodi. Peste timp veti intelege ca sufletele comunica intre ele prin aceste daruri nonfizice, largind teritoriile intelegerii cu mii de sensuri.