Cand iesim din corpul fizic in chip unimic ceea ce vedem cand ne uitam la doi oameni casatoriti sunt doua oua fluidice care la nivelul fiecarei chakre au punti de comunicare, vii, puternice sau subtiate, rupte.
Chakrele descriu coloana divina a omului, fiind graiuri ceresti-pamantesti in actiune. Conceptul de chakra ( centru, roata) in gasim atat in hindusism cat si in budism.

La nivelul centrului unu daca un partener este zgarcit si altul risipitor va sfatuiesc sa activati varful triunghiului cautand dreapta masura. Puteti constitui un cont al lui Dumnezeu pentru lucrari de lumina, proiecte de suflet, carti si calatorii spirituale si un cont de consum care sa acopere nevoile de baza fara a merge catre risipa sau zgarcenie. Cereti indrumare de la divinul trinitar pentru fiecare directie in care vreti sa orientati banii ( pentru business-ul Z, pentru parintele x, pentru scoala privata y etc). E in dreptul meu sa ajut cu bani si cat? Ma ajuta sa evoluez daca directionez banii catre jocuri de noroc? sau shopping fara masura? sau bautura? Sacralizand felul in care folositi banii, drepturile voastre divine vor creste. Pentru ca suntem canale divine in actiune e important sa ne ridicam manuta sa luam cheile spiritului si sa deschidem comorile materiei.

La niv ch 2 daca un partener practica abuzul sexual in cuplu si celalalt refuzul din nou mergeti la varful triunghiului consultand un coach, metaconsilier, un traitor de Sens sau doar practicand meditatia, contemplatia, trialogul, rugaciunea, spovedania, impartasania, postul. Faceti-va iertarile fata de iubire-unime-fuziunea intima extatica dar si fata de creativitate-fuziunea intima extatica-bucurie, mama-tata-copil. Dand glas valsului sferelor, prin intalnirea cu Cerurile va aparea echilibrul in intimitate dar si bucuria, zborul, radianta. Practicati constient triunghiul descris de entuziasm-creativitate-fuziune intima extatica.

Pe centrul 3 oferiti incredere, putere, sustinere, neconditionat. Daca sunteti in competitie, va sabotati, va vampirizati energetic din nou mergeti la varful triunghiului si cereti indrumare. Cultivati constient pacea-toleranta-acceptarea, increderea-intuitia-rabdarea, predarea-credinta-acceptarea.

Pe centrul 4 oferiti in cuplu iubire, deschidere, empatie, caldura, imbratisare, compasiune, blandete, bunavointa, bunatate. Daca unul este impietrit si egoist si nu se deschide iubirii iar celalalt este coplesitor in felul in care isi exprima iubirea, reglati ploaia de sentimente inaltoare mergand la divinul trinitar, varful triunghiului.
Cultivati la nivelul acestei chakre, acceptarea-iubirea-iertarea, toleranta-compasiunea-bunavointa, blandetea-iertarea-increderea. La nivelul acestui centru se creeaza echilibrul perfect intre planul material si cel spiritual.

La niv ch 5 comunicati in Unime. Vorbiti mai intai cu varful triunghiului( Doamne glasuieste pentru mine in sufletul sotului meu, spune-i ca-l rog sa ma ierte, eu il iert si in drag ceresc il chem in triunghiul armoniei-blandetii-rabdarii sau Rog toate triunghiurile de lumina sa ma sustina in comunicarea cu sotul meu sau Marturisesc blandetea care sunt, iubirea care sunt, caldura care sunt si Tot ceea ce sunt in Sfant numele Tau. Cand unul cotcodaceste mult si celalalt refuza sa comunice mergeti din nou la varful triunghiului pentru a regla comunicarea in cuplu. Cultivati triunghiurile formate din ascultare-tacere-unime sau blandete-comunicare-iubire sau intuitie-grai divin-bucurie de a exprima.

La niv ch 6 intuitia, intelepciunea divina, clarul ne sustin sa facem pasi divini in cuplu, marturisindu-ne prin trialog, flow, conectie, varfurile de munte. Cand unul este foarte cartezian si celalalt prea zburator din nou mergeti la varful triunghiului pentru a cere sustinere in activarea skystorming-ului( asaltului ceresc, flow-ului divin) in triunghiul descris de cunoastere, intelepciune divina, vedere interioara. Comunicarea optima la nivelul acestei chakre aduca forta psi, regasire, unime, maretie in cuplu.

Chakra 7 este chakra constiintei pure. La nivelul ei simtiti unitatea cu tot ceea ce este, valsul sferelor, unimea.
E posibil ca in primele luni de iubire in cuplu in Graalul interior sa fii trait aceasta fuziune, regasire, unime, Acasa. Daca ati pierdut-o reveniti la ea cu o practica spirituala autentica prin care sa dati glas varfului triunghiului in cuplu.

Toti acesti centri aliniati si luminosi va ajuta sa accesati arhivele cuplului, contractele de suflet, potentialitatile sustinand-va in dezvelirea temelor de viata, a darurilor in Impreuna-Una si a varfurilor de munte din acest Acum.

Chakrele corespund notelor muzicale astfel, ch 1-do, ch 2-re si tot asa. Cantand pe toate clapele iubirii in cuplu, propria melodie va atinge si celelalte suflete aducand in pomul christic, globuri-daruri pentru noi-toti.

…..
Va invit la un atelier conectiv dedicat cuplurilor si tuturor oamenilor frumosi care vor sa aseze in pomul christic globuri-intelegeri, globuri-rodiri de sens, globuri-daruri.
Cand? 7 dec, ora 19 00
Cat? atat cat va spune sufletul….

Cei care vor sa extinda prin a darui, cercul sufletelelor pe care le ating sunt invitati sa aduca un globulet, un lego, o carte cu povesti sau alte lucruri dupa care tanjesc copiii care nu primesc cadouri, varstele fiind cuprinse intre 3 si 9 ani.

Temele abordate vor fi: misiuni in cuplu, zestrea spirituala a cuplului, familii de lumina, familia divina, acordaje ceresti, cum atragem o alta sferuta cu care sa facem valsul, roata cresterii in unime, treceri in Unime, arhivele cuplului, cum traim Triunghiul celest, ce ne spun mandalele numerologice, care sunt pastorii invizibili ai cuplului nostru, cum rescriem contractele de suflet, ce inseamna sa nu respecti in legile divine cuplul, practicand aventura, amantlacul, chipul christic al cuplului, intoarcerea Acasa, initierea din camera reginei