Stiu ca sunt foarte multi oameni care viseaza sa scrie si prin scris sa daruiasca ceva umanitatii. Nu va ganditi sa va lasati job-urile, sa va vindeti casa si sa va asezati intr-o coliba asteptand caii Gratiei sa coboare. Daca ati primit dreptul divin de a scrie chiar si cu 8 colaborari veti gasi timp sa spalati, limpeziti chipul umanitatii. In cer Sfera Tata decide astfel pentru aparitia unei carti, a unei idei, inventii, centru holistic. Este invocata o trinitate care initiaza, una care accepta sau refuza si una care decide. Apoi cartea  sau ideea vor merge la Sfera Mama cea care ii daruieste unitati de iubire, bucurie, liniste, intelepciune, frumusete, caldura, blandete, o zestre afectiva cu care va veni cartea sau ideea sau inventia. Dupa ce sta in pantecul Gratiei o vreme asteptand asemeni copiiilor, culoarul…. cartea isi va cauta fii sau fiicele prin care sa coboare. Tot ceea ce e de dorit sa faceti pe pamant este sa va pregatiti cereste si lumeste ca sa fiti alese/ alesi ca scribi ai Cerului. Nu poti fi lichea si sa primesti o carte inaltatoare. Efortul e jos insa harul vine de sus de aceea Graalul interior trebuie pregatit, limpezit, atins de stralucire.

Pentru cei care viseaza sa scrie initierile, maiestriile, preotiile, calatoriile spirituale, limpezirile, trialogul, flow-ul sunt cele mai potrivite stilouri pentru a crea chipuri unice care sa reziste timpului hranind umanitatea.

Scrisul care atinge corpul durere rascolind si inducand deznadejdea chiar suicidul nu-si mai are rostul. El declanseaza spirala descendenta nesustinand umanitatea in procesul de crestere.

Scrisul care centreaza si scrisul inaltator ne conduce catre varful nostru de munte. Ca sa-l accesam e de dorit sa avem lumina multa in burduf in asa fel incat caii Gratiei sa ne viziteze si prin ei zboruri frumoase sa se contureze in sufletul umanitatii.

In adevar toate scenariile si cartile sunt create in Ceruri. Noi doar participam la Creatie, suntem cocreatori. De altfel ati observat ca adeseori o inventie coboara pe planeta in doua tari diferite la distanta de un minut si ca cei doi inventatori putin constienti de inteligenta spirituala care le-a animat cautarile si descoperirea se mai si bat prin procese fiecare sperand sa fie recunoscut ca fiind singurul si unicul autor. Si ce amuzanti sunt. Amandoi au pescuit idea din oceanul Gratiei.

Sinele inferior vrea celebritate, succes, scena. Si el functioneaza in triunghiul cu varful in jos punand in miscare mintea, corpul, inima. El poate crea in dualitate carti pitice, de impact, bani si desertaciune insa nu poate conduce umanitatea pe varf de munte. Este mult prea mancat de ce se spune despre el de cati bani va castiga, de cat va fi de aplaudat, astfel ca aceste carti ating doar pamantul interior fara a determina transformarea, transmutarea, transfigurarea.

Abia atunci cand creem in triunghiul cu varful in sus atingand corpul cauzal, atmic, budhic la centru, in miez, putem naste alaturi de Sfanta Trinitate, carti sau idei care lumineaza 10 ani, 30 de ani, 100, 1000 de ani, drumul de aur al umanitatii.

Scrisul ca orice dar este slefuit in mai multe vieti dar si in viata dintre vieti. Intr-o intrupare atingem cu el dealul, in alta mergem in prapastie, in alta atingem varful de munte. Ce vrem sa aducem cu el, prin el pentru umanitate?

Daca suntem impotmoliti in propriile teme de viata din care nu am extras aurul spiritual ce am putea lasa prin scris?

Ca sa fim roditori in scris e important sa fim macar infloritori in viata. Triunghiul care sta la baza cresterii pe aceasta planeta este format din teme-daruri-salturi de intelegere. In centrul lui se contureaza experientele care sunt pline de emotii. Atunci cand ne deschidem provocarii fara a o judeca, acceptand-o in viata noastra, ea ne ghideaza sa simtim plinul Cerurilor care se varsa in  interiorul nostru prin trei sau mai multe virtuti care lumineaza Cerul nostru de dincolo de norul provocarii. Acolo in acel triunghi format din nuclee de lumina se afla soarele christic.

Blocati in triunghiul cu varful in jos, asteptand, conditionand si plini de dorinte cu multe emotii ce tipa in structuri, ce am putea darui umanitatii?

Am putea scrie un jurnal emotional pe care apoi l-am putea arde nu darui…si sigur am sputea sustine astfel transformarea personala dar ca sa mai daruim si altora dihaniile noastre emotionale ar fi prea mult. Putem crea daca nu ne gandim la consecinte lanturi de furii sau lanturi de frustrari sau lanturi de neiubiri sau lanturi de suicide. Si vom raspunde pentru ele in legile divine.

Amintiti-va cand Nietzche a spus ca Dumnezeu a murit cati tineri nu s-au sinucis sau cand Goethe a publicat Suferintele tanarului Werther cati adolescenti nu au luat-o razna?!

Doar centrati in frecventa lui Dumnezeu putem deschide cerul interior al umanitatii asezand stelute radiante in pomul christic.

Pentru ca ne apropiem de finalul acestui an si unii dintre voi tanjesc dupa daruri netangibile care sa-i anime in 2018, faceti-va iertarile fata de scris, cunoastere, putere, daruri, iubire, bucurie, unime si apoi accesati triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da.Chemati triunghiurile luminatoare sa va deschida portile pentru a scrie. Chemati vitutile sau sfintii, protectorii, maestrii vostri.

E posibil sa primim darul scrisului chiar si daca nu l-am stipulat in contractul nostru de suflet atunci cand faptele noastre sunt frumoase, inaltatoare si pot fi transformate in unitati ceresti inaltoare pentru ceilalti.

As vrea sa nu uitati ca si arhistrategia de intuneric creeaza si inca destul de mult insa aceasta creatie desi are poate un IQ peste medie nu transforma, nu transmuta, nu urca la Ceruri. E o creatie seaca, abstracta, rece, lipsita de iubire si virtuti o creatie pesimista, paseista, care induce nemultumirea, supararea, deznadejdea, suicidul.

II veti gasi lene pe acesti cocreatori, scribi ai intunericului care poate fara sa stie cu pacte de intuneric murdaresc chipul umanitatii. Deschideti-va sufletul si veti sti.

Creatia inaltatoare cauta traitori de Sens luminosi, fii si fiice de Dumnezeu care si-au limpezit chipul in apele Triunghiului.

Provocarile vin din fiecare sfera( mama, tata, copil) insa darurile apar doar la Centru, ca rodiri ale Sfintei Trinitati.

Ca sa scrieti urmati Calea Triunghiului dezvelita si prin site-ul Frecventa Om,  cartea Triunghiurile Schimbarii sau imbratisati orice Cale care va anima sufletul. Umpleti-va burduful, cupa cu lumina urmand ca la timpul potrivit, Cerurile va sa trimita unitatile de Sens pe care urmeaza sa le revelati Umanitatii.

Desi scriu de la 9 ani scrisul meu a capatat multe chipuri imbracand atat nuantele altor vieti in care am fost scriitor cat si intelegerile care s-au dezvelit prin initieri, maiestrii, preotii in aceasta intrupare.  Am abandonat de multe ori creionul ceresc ba pentru ca credeam ca nu pot trai doar scriind sau pentru ca nu vedeam entitatile de lumina care coborau sa ma inspire sau pentru ca nu aveam incredere in mine. Insa la 30 de ani in timpul unei initieri frumoase, pomul christic s-a umplut cu multe reamintiri, intregiri, deschideri  invitandu-ma sa-l ascult, eu pregatind doar cupa in care ambrozia divina coboara.

Pentru scrisuul care centreaza si scrisul inaltator activati-va structurile superioare. Ele calatoresc si se adapa din Biblioteca Divina. Ele va aduc intelegeri pe care le puteti aseza in paginile unei carti inaltatoare.

Iubire, unime, intelepciune!!!