In scrisul conectiv, mergi in temple aflate in alte dimensiuni, participi la initieri, primesti raspunsuri la intrebarile care iti stau pe suflet, ai acces la anumite linii de viitor, esti binecuvantat cu daruri, comunici telepatic cu entitatile de lumina, se activeaza si se dezvolta si alte potente: clarauditia, clarolfactia, clarvederea. Spre deosebire de scrisul automat in care esti purtat de inspiratie si inconstient, in abordarea conectiva tranconstientul se uneste cu subconstientul, inconstientul si constientul devenind o singura instanta ce dialogheaza cu SURSA.

Aceasta miscare a cerurilor in interiorul tau genereaza alinieri care iti permit sa ai acces la esenta lucrurilor, vezi rostul lor si evolutia lor si te simti ca ACASA. Aerul e ivoriu, diafan, luminos, senzatii pline, furnicate te cuprind, esti inconjurat de iubire, caldura si intelegere si in acest taram pamatean-nepamantean, totul parca e atingere de sens: nimic nu se iroseste, nimic nu te perturba, curgerea e perfecta aurind totul.

E greu sa redau in cuvinte aceasta rapire pe NOUL PAMANT, acolo unde mi-am dat seama ca de fapt scriu. Plecarea mea prin cuvant e ca o plimbare cu barca pe apele divine. PEISAJUL e atat de frumos incat as vrea sa raman acolo trimitand lumii noastre doar scrisorele.

Stiu insa ca dincolo de traducerile pe care le fac, e de dorit sa contribui la deschiderea unor porti de lumina si la trecerea oamenilor de la un registru de fiintare la altul.

Marele dar al scrisului conectiv este acesta: transforma fara suferinta activand in ADN-UL nostru codurile de translatare si inaltare.

Dincolo de cuvintele insirate, noile energii se muta in fiinta noastra mobiland interiorul cu altfel de abordari. Scriind accesam al treilea lob, care se afla in afara capului nostru, la spate spre baza craniului si care ne ajuta sa ne mutam in frecventele divine. Astfel ne indumnezeim…

In linistea povestii, ego-urile se disolva si peste varsta, SINELE nostru ne indruma. Va invit sa desenati in cuvinte un jurnal spiritual si veti vedea ce va iesi din calatoria voastra.

Pelerinaj inspirat!