Multi dintre copiii care vin dupa anul 2000 manifesta acest dar al radiantei, graalienii au o stralucire subtila, calduroasa, blanda, zamolxienii sunt puternici, emitenti, determinati iar ramanezii sunt solari, diurni, activati pe toate razele vietii dand glas soarelui christic interior.
Tatal Ra le confera o stralucire aparte sustinand activarea treimii in Unime, in centrul triunghiului darurile manifestandu-se ca niste radiante frumoase care ating Totul in marele vals al regasirii.
Frumusetea aceasta plina de Sens, Talcuire, Intelepciune ni se dezvaluie in cerurile Unimii, insotind doar anumite genii, maestrii si oameni rotunjiti de pasirea lor divina. Ea nu este o emanatie a trinitatii inferioare, a personei(personalitate) ci a triunghiurilor ascensionale sustinand dezvelirea fiului, fiicelor de Dumnezeu.
Pana la cerul 5 aceasta stralucire este asociata cu premiile, scena, opulenta apoi ia capata nuante din ce in ce mai fine intre 5 si 8, maestrii trecerilor fiind discreti-blanzi-smeriti sau plini de altruism-bunavointa-compasiune sau puri-armoniosi-nobili povestea darurilor lor atingand multe suflete insa acest lucru se intampla fara televizor, festivaluri si tam tam in marea taina a regasirii, cu bucurie-unime si iubire.
E o altfel de trena cea pe care ne-o propun acesti maestrii ai trecerilor si nu pe un covor rosu….e mai degraba o stralucire paradisiaca care se activeaza si care ne conduce prin reamintire catre contractele noastre de suflet, acolo unde povestea darului a inceput demult insa bucuria-radianta si unimea lui se dezvaluie abia Acum.
Taina frumusetii radiante se reveleaza in adevar de la cerul 8 in sus de unde varful muntelui interior straluceste. Aici maestrii Unimii ne sustin in dezvelirea, limpezirea, activarea totala a darurilor in Unime, daruri care nu sunt ale lui X sau Y ci ale noastre in Impreuna-Una.
Puteti sa-i intrebati pe micutii radianti care este darul lor pentru aceasta planeta?dar pentru Univers?!dar pentru familia lor de lumina?

Incercati sa-i priviti pe copiii vostri fara tablouri vechi dupa care sa le ajustati pasirea. Mentineti cea mai inalta frecventa intelegand ca multe dintre darurile lor se vor manifesta prin voi pana la o anumita varsta a lor si apoi in Impreuna, vasul sferelor incluzand scrieri comune, calatorii in vers divin, tehnici noi de vindecare, tehnologii ale unimii, deschideri de Sens, gradinite ale Unimii, ateliere pe teme radiante, case ale Unimii, terapii noi, bucurii intregitoare, channeling-uri, daruri care nu au mai fost pe aceasta planeta.

Darul acesta al bucuriei radiante sau al frumusetii radiante sau al intelepciunii radiante ni se dezvaluie prin ei prin toti copiii Unimii care vin acum, punand in versul regasirii, fosnet, incredere, plin.

Ei ne reveleaza coloana nelimitarii noastre formata din sferele: iubirii, bucuriei, blandetii, intelepciunii, caldurii, sinceritatii, rabdarii, credintei, frumusetii dand glas vasului ceresc in care radianta atinge totul amintindu-ne de Patria celesta, Taramul Sfantului Graal acolo unde copiiii unimii stau la masa cu maestrii Unimii, iubind si atingand Totul in Sfant Numele Tau.