nu doar in teritoriul in care el se exprima ci si in celelalte doua zone din triunghiul trezitor si sau potentator in care se afla precum si in alte triunghiuri de lumina, apropiate.

Daca va aflati in triunghiul limitativ alcatuit din noncreativitate-neimplinire sexuala-indepartare de SENS si vi s-a revelat ca dar, fuziunea intima extatica atunci vor aparea insight-uri, conexiuni, asezari si in registrul spiritualitatii si al creativitatii.

Primesti unul si canta TREI. E important sa te uiti in insight-uri, sa le rasfoiesti, sa multumesti si vei simti cum TOTUL DEVINE UNUL SI UNUL E TOT.

Ganditi-va ca retelele PAMANTULUI sunt alcatuite din figuri geometrice care comunica intre ele, iar cand un dar se activeaza intr-un triunghi, el emite catre celelalte, pana cand facandu-se integrarile necesare, se activeaza complet si celelalte doua daruri sau mai multe. In acel moment triunghiul maroniu din VECHEA RETEA devine alb, auriu, mov sau imbraca alte culori frumoase in reteaua NOULUI PAMANT, darurile devin sfere de lumina iar OMUL face un MARE SALT DE INTELEGERE pe SPIRALA SA EVOLUTIVA.

E important sa imbratisam, sa multumim sa onoram un har, o potenta, o calitate si el poate deschide in lant multe alte PORTI!

Mangaiati VIATA ca dar si se vor activa zeci de daruri in triunghiurile descrise de:

pace-bucurie-iubire, puritate-darnicie-intelepciune, cunoastere-asezare-elevare s.a.

Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Unul!