Pasisem in aceeasi camera, miercurea, primind cu acelasi drag de multi ani un masaj frumos dar si o calatorie. Aurelia despre care am scris si pe acest blog este un om minunat care a primit de la Ceruri acest har, aceasta bucurie…. darul de a te transporta. Ne cunoastem de multi ani si de multe vieti si valsul nostru as spune ca este mai degraba celest decat lumesc. Nu stiu niciodata unde voi merge insa de foarte multe ori cand stau cu fata in jos ma intorc in alte vieti, cu fata in sus…..se deschid supralumile, apar corespondentele cu familiile de lumina, comunic cu alte civilizatii, se deschid niste teritorii care nu apartin mintii lumesti.

Ieri pornisem de acasa cu o mare bucurie de limpezire. Pe drum intrasem in raurire divina, multumeam, curatam, rescriam. Imi place strada, metroul, totul. Ma bucur ca nu conduc nici o masina in schimb imi place sa ma las condusa de curgerea divina. Iubesc colturile care ma cheama, intersectiile in tipat, subsolul de la metrou unde multe spirite trecute dincolo prin suicid au nevoie de ajutor. Ma bucur ca pot ajuta un pic la luminarea chipului Bucurestiului. Cu acest buchet de luminite am ajuns la prietena mea de suflet, Aurelia un spirit foarte batran, un om radiant, o prietena minunata.

M-am asezat pe masa si m-am trezit om cu corp de fluture intr-o sala de curatare si activare pe care nu o mai vazusem. Ma amuzam privindu-ma. Eram eu si totusi nu eram insa la nivelul constiintei multidimensionale stiam ca este o fateta a mea. Pe fiecare segment al corpului mai multe entitati lucrau prin canalul numit Aurelia iar micutele aripioare erau curatate, limpezite, incarcate. Stateam pe un cerc luminic. Mai multe entitati-om calatoreau pana aici pentru a-si face incarcarea. Acum eram 9 si sala aceasta era in cerul 9, 3. Peste tot erau flori frumoase care graiau, luminau, participau la aceaste activari. Pasind in viul povestii pline de bucurie am simtit dupa prima trecere prin perdeaua de lumina cum o spirala aurita se activeaza. M-am lasat condusa catre un cerc mare inauntrul caruia se aflau mai multe triunghiuri-curcubeu pulsatile, vibratile, frumoase in centrul carora un soare minunat zambea… devenind din ce in ce mai mare. Uitandu-ma in spate am putut sa vad mai multe cercuri unde entitatile-om veneau, calatorind…..erau limpezite, activate, primeau aripi de lumina apoi frumos isi luau zborul imbratiand soarele christic.

Raurirea a tasnit: Soare christic primeste-ma, Imbratiseaza-ma, Iubeste-ma, Eu la triunghiul celest vin, Cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu tine.

Auriul devenea din ce in ce mai puternic si totusi bland, calduros, iubitor. Eram intr-o mare de soare.

Apoi m-am trezit privind Ramania altfel. Pe granitele ei se aflau 33 de triunghiuri christice iar deasupra ei o cununa frumoasa din flori albe-aurii rupte din soarele celest. O prezenta radianta unind Cerul si Pamantul ne primea pe toti, ne imbratisa, reveland….chipul luminic al acestei tari. Maica.

Ma simteam un copil in trena ei privindu-i maretia cu recunostiinta, joaca, bucurie. Si da toti inaintam in trena ei-spirala simtind christicizarea si cununile Imparatiei.

Si fiecare venea pe cercul lui, in ritmul propriu, cu daruri inaltatoare, salutand Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau.

Acest moment a durat putin…insa s-a asezat in memoria mea spirituala. S-a pecetluit parca de la Sine. Sa nu-l uit.

Apoi m-a trezit o voce curgatoare……Da-ti saniuta jos de pe umeri. Renunta la greutati. Stii lucrand pe umerii tai……am vazut deodata niste dragonei alb-aurii. Era Aurelia…. un clopotel minunat. Imi dadea de veste sa aterizez.

M-am intors aici cu o mireasma placuta de Ceruri. Nu adorm la masaj. Trec usor din alfa in theta de la ochii exteriori la ochii interioari urmand drumul christic. Niciodata nu stiu ce vine insa fiecare rasarit e dospitor. De obicei din aceaste calatorii ma intorc cu aceste curgeri-articole dar si cu intelegeri.

Sentimentul pe care l-am avut mergand spre soarele celest a fost de salt fuzional, de contopire unionala. Cand mi-am intrebat ghizii?

2019-2022 sunt baza triunghiului, varful fiind 2033.

Suntem pregatiti?

Unii ati ales saltul ca si planeta Geea si faceti treceri puternice altii ati ales sa plecati. De aceea sunt atat de multe morti in aceasta perioada?

Intocmai. Alegerile sunt facute.

Cum ne sustin entitatile de lumina ale acestui an in trecerile interioare?

Aveti de activat caracterul divin, viul christic. Lucrati pe cele 12 fatete ale diamantului care sunteti. Triunghiul christic va va ghida. Iubiti, iertati, daruiti. Sunteti.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Camelia Radu, frecventaom@gmail.com,

Tel Frecventa Om: 0755 099 099, 0748 760 284

Facebook: https://www.facebook.com/FrecventaOm