Stim cu totii sa ne deplasam de la A la B cu masina sau cu picioarele urmarind orizontala vietii insa doar unii dintre noi indraznesc, pasesc, simt bucuria de a calatori cu structurile superioare in vers divin. In vechea Atlantida calatoream constient cu spiritul si chiar exploram in timpul somnului multe teme de viata, participand la lucrari interplanetare pe care le retineam la nivelul memoriei transpersonale. La fel in Lemuria unde calatoream cu sufletul aducand constient din valsul cu alte civilizatii, unitati de sens cu care hraneam memoria afectiva.

Pentru a va pregati pentru cea mai simpla calatorie facuta in timpul somnului invatati sa va descarcati Constiinta. Cum? Limpezindu-va cu Triunghiul Iertarii sau in fata Focului Christic. Ma iert si ma dezleg, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma Dezlege, Sunt Una cu Iertarea( gasit foarte multe articole despre Triunghiul iertarii chiar pe www.frecventaom.ro) Apoi rugati-va sau meditati. Al treilea pas va invita sa desenati un triunghi de lumina( chiar in fata voastra mare cat un perete) in centrul caruia activati un simbol din geometria sacra sau un simbol reiki. Cereti acestei porti sa se deschida pentru a vizita Templul Iubirii sau in Templul Bucuriei sau in Templul Intelepciunii. Contemplati. Este cea mai simpla calatorie pe care o puteti face in samadhi sau inainte de Somn sau la LuViOm.

Darul de a te transporta in supralumi are multe chipuri, constiinta multidimensionala sustinandu-ne sa fim si aici si in alte planuri, fara a pierde din substanta Prezentului.

Pentru a fi in carul de foc, in vehiculul luminic cu care puteti calatori chiar si spontan reamintindu-va alte vieti si alte locuri, incarcati-va de trei ori pe zi cu lumina christica. Cum? Meditand-contempland-rugandu-va sau practicand virtutile sau activand triunghiul iertarii-mantra unimii- frecventa recunostiintei.

Lumina christica coboara in noi prin centrii superiori ca un aur celest ori de cate ori cultivam idei, sentimente, fapte inaltatoare.

Darul de a te TransPorta e legat de Triunghiul cu varful in Sus care e format din Corpul Cauzal-Budhic-Atmic. Acestui vehicul celest functioneaza ca un google cosmic. Daca stiti cum sa activati spirala intrebarilor sau pe cea a temelor de viata si cum sa va hraniti cu lumina, el va poate conduce dincolo de val la alte civilizatii sau la prieteni aflati in lumina de la care puteti primi raspunsuri, adanciri, intelegeri. Calatoria cu Triunghiul divin e simpla si necostisitoare. Doar ca trebuie sa echilibram relatia cu sfera-tata, sfera-mama, sfera-copil. Nu putem pleca decat ca adulti treimici in aceasta calatorie nicum ca niste persoane dezacordate.

Va spuneam prin alte articole ca toate experientele noastre de viata prestabilite sau activate in Acum ne vin fie de la Sfera-Tata fie de la Sfera-Mama fie de la Sfera-Copil. Si cat timp raman provocari vedem doar Greul Vierii cand le privim insa cu ochi ceresti si le transformam in Aur dumnezeiesc si Intelegeri, apar Darurile.

Darul de a te TransPorta adica de a te deplasa cu TransConstientul sau altfel spus Triunghiul divin ….DINCOLO este specific omului cu O mare Sferei Treimice care traieste echilibrat, acordat la Ceruri, Aliniat.

Puteti calatori oriunde cu acest pasaport luminic in vehiculul numit triunghi celest salutand un bunic trecut Dincolo si aflat in cerul 7, 9 sau o familie de lumina. Indrazniti!!!!

Incepeti prin a va spala triunghiul cu varful in jos, mintea-inima-corpul( prin spovedanie, impartasanie, limpeziri, constientizari) apoi cultivati virtutile sau meditatia-contemplatia-rugaciunea in triunghiul cu varful in sus. Impacand triunghiurile ca fiinta treimica puteti accesa orice poarta cereasca care este relevanta pentru evolutia voastra.

Cele mai multe articole de pe frecventaom sunt TransPorturi adica calatorii de dincolo de Poarta/ Val.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice