Stim cu totii sa ne deplasam de la A la B cu masina sau cu picioarele urmarind orizontala vietii insa doar unii dintre noi indraznesc, pasesc, simt bucuria de a calatori cu structurile superioare in vers divin. In vechea Atlantida calatoream constient cu spiritul si chiar exploram in timpul somnului anumite teme de viata, participand la lucrari interplanetare de care ne aminteam atunci cand ne trezeam.  La fel in Lemuria ne desprindeam cu caii  sufletului aducand constient din valsul cu alte civilizatii, unitati de sens cu care ne hraneam memoria afectiva.

Pentru a va pregati pentru calatorie inaltatoare facuta in timpul somnului invatati sa va limpeziti Constiinta. Cum? Spalati-va chipul in Triunghiul Iertarii sau in fata Focului Christic astfel:  Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut azi fata de manager, colegi, mama, tata, sot  Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma Dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Apoi rugati-va sau meditati. Al treilea pas va invita sa desenati un triunghi de lumina( chiar in fata voastra mare cat un perete) in centrul caruia activati un simbol din geometria sacra sau un simbol reiki. Cereti acestei porti sa se deschida pentru a vizita Templul Iubirii sau in Templul Bucuriei sau in Templul Intelepciunii. Contemplati. Este cea mai frumoasa calatorie pe care o puteti face acasa in pat dar si la samadhi sau LuViOm.

Darul de a ne transporta in supralumi are multe chipuri, constiinta multidimensionala sustinandu-ne sa fim si aici si in alte planuri, fara a pierde din substanta Prezentului.

Pentru a fi in carul de foc, in vehiculul luminic cu care puteti calatori chiar si spontan reamintindu-va alte vieti si alte locuri, incarcati-va de trei ori pe zi cu lumina christica. Cum? Meditand-contempland-rugandu-va sau practicand virtutile sau activand triunghiul iertarii-mantra unimii- frecventa recunostiintei sau dand grai atitudinii christice, cea care uneste Cerul si Pamantul dezvelind prin gand-emotie-fapta, copilul, mama si tatal. Ea este coloana cereasca pentru caracterul divin. 

Lumina christica coboara in noi prin centrii superiori ca un aur celest ori de cate ori cultivam idei, sentimente, fapte inaltatoare. Ea deschide conul  la nivelul chakrei 7 imbracandu-ne cu cu o hainuta de daruri si intelegeri ce deschid portile vietii. 

Darul de a te TransPorta e legat de Triunghiul cu varful in Sus care e format din Corpul Cauzal-Budhic-Atmic. Acestui vehicul celest functioneaza ca un google cosmic. Daca stiti cum sa activati spirala intrebarilor sau pe cea a temelor de viata si cum sa va hraniti cu lumina, el va poate conduce dincolo de val la alte civilizatii sau la prieteni aflati in lumina de la care puteti primi raspunsuri, adanciri, intelegeri. Calatoria cu Triunghiul divin e simpla si necostisitoare. Doar ca trebuie sa echilibram relatia cu sfera-tata, sfera-mama, sfera-copil. Nu putem pleca decat ca adulti treimici in aceasta calatorie nicum ca niste persoane dezacordate.

Toate experientele noastre de viata prestabilite sau activate in Acum ne vin fie de la Sfera-Tata fie de la Sfera-Mama fie de la Sfera-Copil. Cat timp raman provocari vedem doar Greul Vietii cand le privim insa cu ochi ceresti si le transformam in Aur dumnezeiesc si Intelegeri, apar Darurile.

Darul de a te TransPorta adica de a te deplasa cu Triunghiul divin ….DINCOLO este specific omului cu O mare Sferei Treimice care traieste echilibrat, acordat la Ceruri, Aliniat.

Puteti calatori oriunde cu acest pasaport luminic in vehiculul numit triunghi celest salutand un bunic trecut Dincolo si aflat in cerul 7, 9 sau o familie de lumina sau o planeta pe care o visati foarte des. Indrazniti!!!!

Incepeti prin a va spala triunghiul cu varful in jos, mintea-inima-corpul( prin spovedanie, impartasanie, limpeziri, constientizari) apoi cultivati virtutile sau meditatia-contemplatia-rugaciunea in triunghiul cu varful in sus. In aceasta impacare cele doua triunghiuri se casatoresc, fizioneaza, marturisindu-l pe Unul-Una ca o finta triunica si sfera ce zburda printre sferele ceresti, bucurandu-se de splendorile divine.