Fiecare dar isi are radacinile in solul viu al altor intrupari si doar deschiderea, postul, rugaciunea sau bucuria, curatenia, frumusetea il pot aduce la suprafata, il pot da grai ……ca un rau divin care incepe sa ude teritoriile vietii izvorand din muntii nestiuti daltuiti de eforturile noastre tacute. Dupa multe vieti de semanat…apare culesul pentru ca in conformitate cu legea meritelor ..oricine primeste plata si rasplata la timpul potrivit. Si timpul potrivit poate fi peste 5 vieti….cand esti in sfarsit pregatit sa culegi fructe fara orgoliu-identificari-suparari.

Chiar daca ati vazut un dar izvorand la 3 ani…el este roada a multor vieti, ce acum se reveleaza prin intermediul lui, tasnind din memoria spirituala.

Si nu va speriati ca ati trecut prin multe boli sau inca sunteti bolnav ……marile daruri coboara prin suferinta insufletind Spirala intelepciunii care incepe cu sfera reamintirii apoi urmeaza cea a dezvelirii, constructiei, sincronizare si desincronizare, limpezire si purificare, intelepciune. Fiecare anotimp se tine strans de mana cu celalalt pentru a naste in centru, chipul de lumina. Caci doar cu talantii inmultiti te poti intoarce Acasa.

Invoc lumina ta, Marie Magdalena

Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Frumusetea ta!!!

Treimi radiante sa fie!!!!

Cu ochi ceresti, din albastrul pur ne privesti,

Imbratisandu-ne, intarindu-ne, inteleptindu-ne,

Cu iubire te chemam si cu drag imbracam

Camasa ta!!!

DAR sa fie si pentru noi si frumoasa RaMaNie!!!

…….

Intrebati-va…care va este darul/ talantul cu care sa deschideti portile Imparatiei? Si gradinariti calitati de lumina. Nu va asteptati ca el sa apara in fierbinteli, duhnind a bautura, suparati pe ceilalti, impatimiti. Doar un sol curat poate dezveli copacul cu daruri.

Darul apare dupa fiecare tema facuta, dupa fiecare lectie integrata si el este o putere cereasca ce se manifesta prin canalul care sunteti. Nu este legat de studii, premii, facultati cat mai ales de anumite calitati pe care le-ati cultivat cu tenacitate. Atunci cand lumina interioara este mare, darul devine farul care va aseaza pe Cale…..dezvelind anotimpul divin sau timpul christic in care toate capata talc si sens si intelepciune in lumina dezvelirii.

Cand privim triunghiul cu varful in sus descoperim ca pana la corpul cauzal au ajuns si geniile luminoase, la corpul budhic au ajuns doar sfintii iar la atmic doar maestrii. Si putem fi triade in Unime bucurandu-ne de mari daruri daca cultivam constient Triunghiul …..devenind poate armonizatori-conectori-deschizatori de drumuri sau trezitori-vindecatori-asezatori …luminand cararile vietii pana vom deveni sfinti-genii-maestrii.

Va invit azi pe 7 nov la un atelier dedicat darurilor.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor