Am conceput acest dans sacru pentru femeile care vor sa se reîntoarcă la sufletul lor și să se regăsească. Eu dansez de cativa ani si asa am descoperit o muzica speciala a hathorilor, o civilizație deosebita care m-a inspirat imediat și de aici a tasnit ideea… unui dans altfel.

Am plecat de la dansul clasic apoi dansul inimii, dans de templu indian, fusion tribal, belly dance și am ajuns la acest dans sacru, inițiatic, urmand un fir divin si un drum interior care m-a adus aici. Acest proiect al meu face parte dintr un proiect mai amplu de ambasadoare a României in Franța și în țările francofone unul din visele mele fiind acela de a crea o scoala de feminitate.

Sunt psiholog și coach trăiesc între Romania și Franța facand naveta între cele două țări. Incerc să mă reconectez la originile și rădăcinile mele dezvelind o noua poveste.
Am conceput aceasta seara de dans la inițiativa Cameliei inspirata  de darul făcut de Frecventa Om prin triunghiul Fecioarei Maria, Mariei Magdalena și Reginei Maria.

Ar fi binevenite pe lîngă prezenta voastră și niste eșarfe de mătase colorate cît mai mari, balerini de dans, o deschidere mare a inimii și bucuria de a va dezveli feminitatea.
Va mulțumesc anticipat și va salut cu drag,

Cand va fi evenimentul? 27 noiembrie, ora 19 00, Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14

Cat? 30 ron 

Va aștept cu uimire, bucurie și entuziasm! 

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice