Am plecat pe 11 februarie spre Danemarca, Copenhaga pentru a participa la conferinta lui Dalai Lama. Pe drum, sotul meu imi spunea ca Putin tocmai anuntase ca ne poate invada in doar 48 de ore. Ma gandeam cat de interesanta este balanta cosmica si cum ne cheama  ea in lucrare. 4000 de oameni veneau sa-si lase felia lor de iubire, pace si compasiune sa o aseze in talerul cosmic stiind sau nestiind de aceasta lupta a egregoarelor, de aceste rabufniri.

Inainte sa ma astern la drum ma nevoiam in mine, gandindu ma ca am uitat engleza si ca nu voi putea recepta intru totul mesajul maestrului. Ghizii mei imi spuneau sa folosesc limbajul darurilor si sa ma bucur. In cupa interioara se vor aseza fara cuvinte unitatile de Sens relevante pentru evolutia mea si a noastra. Fularul cosmic numit Curgere ne va atinge pe toti. Sa fim in Pace …..atat! spusesera ei.

Asa am plecat cu o aripa zburand si cu una meditand.

Exact cu doua zile inainte, Florina un om frumos pregatindu-se sa plece in Uganda m-a rugat sa o ajut si in fior cu Gratia aproape am invitat-o sa construiasca un triunghi radiant din noi trei, eu-ea si Dalai Lama avand la mijloc Marea Sfera Centrala. Atunci l-am simtit pentru prima data pe Maestru si tot sufletul meu s-a umplut de fluturi in mireasma recunoasterii.

Tu esti? Am ingaimat…

Eu Sunt, Noi Suntem Impreuna-Una!

Apoi pe avion in oful afirmatiei lui Putin mi s-a dezvaluit ca e mai mult decat o conferinta aceasta lucrare si plutind am inteles ca e o Cina in taina Unimii cu multe Entitati de Lumina alaturi, un rasarit si o lucrare care se face prin noi toti in asa fel incat  pacea sa coboare pe toata Planeta din aproape in aproape egregroarele devenind un porumbel radiant stralucind in Tot si Toate.

Cand am ajuns in sala in Copenhaga in sunetul mantrelor, am simtit puterea acestei intalniri si reintalniri, bucuria, iubirea, compasiunea, dragul.

Credeam ca voi intalni bunicul cosmic insasi tatal insa am vazut in ochiul sufletului, Copilul.

Dalai Lama este plin de umor, sagalnic, creativ, sprintar, plin de gesturi ….un fiu frumos….. care cu bagheta auriu-purpurie ne-a strans sufletele intr-un cor minunat, o muzica a Cerurilor atingand departarile si transformand tropotul razboiului in Drag, Iubire si Compasiune limpezind sufletele, Inaltand. Dupa doar cateva ore de lucrare in Impreuna-Una, se conturau contractele de pace si raspunsurile incepeau sa apara, egregoarele linistindu-se.

Desi ma aflam intr-o sala mare patrata sufletul meu percepea un spatiu rotund, cald, desfacut unde fiica aseza la centru……in miez……Graalul, salba cu bucurii, cununa preotesei, braul Maicii alte fiice si fii punand in drag ceresc pe masa regasirii daruri frumoase, incununand aceasta innoire, Iubind.

Conferinta in sine a fost pas divin, trecere, intelegere, bucurie dospitoare, cant si drag, intregire.

In ochiul cosmic pe cercuri de lumina, multi alti maestrii au participat tesand in Unime, covoarele pacii, iubirii, compasiunii.

Dalai Lama a recunoscut ca iubeste toate traditiile, toate religiile si toti necredinciosii, ii imbratiseaza pe toti si ii respecta, considerandu-i frati intru Unime.

Mesajul lui dospitor a fost ca un soare frumos radiant care ne-a atins cu razele lui, Intelegerea.

Fii si Fiicele si-au dat Mana, Impreuna suntem Una!